S Sike Član 15.01.2009 #19 Drago mi je da vam se sviđa. HoNdA_CiViC_ je napisao(la): koja je godina Kliknite za proširenje... 2002. Dottore je napisao(la): Šta si se to danas oraspoložio :lol: Kliknite za proširenje... Ih, pa znaš da sam ja uvijek raspoložen. Samo sam danas nešto vrijedan pa iskoristih samog sebe da predstavim auto.
Drago mi je da vam se sviđa. HoNdA_CiViC_ je napisao(la): koja je godina Kliknite za proširenje... 2002. Dottore je napisao(la): Šta si se to danas oraspoložio :lol: Kliknite za proširenje... Ih, pa znaš da sam ja uvijek raspoložen. Samo sam danas nešto vrijedan pa iskoristih samog sebe da predstavim auto.
S Sike Član 15.01.2009 #22 Dottore je napisao(la): ja znam da si ti samo raspoložen kad te vidim sa Kliknite za proširenje... Znači stalno. :icon_redface:
Dottore je napisao(la): ja znam da si ti samo raspoložen kad te vidim sa Kliknite za proširenje... Znači stalno. :icon_redface:
Golf 1 TDI Član 16.01.2009 #27 dobra vozilica,prava japanska:lol: nemoj samo one boce nitr zamjenit bocama nektar piva,nece maket:lol::lol::lol:
dobra vozilica,prava japanska:lol: nemoj samo one boce nitr zamjenit bocama nektar piva,nece maket:lol::lol::lol:
Schumi Član 16.01.2009 #29 Zadao si zadacu mnogima,koji imaju i vise ks. Sama cinjenica da je jedino takvo auto u drzavi govori sve,sretno
Zadao si zadacu mnogima,koji imaju i vise ks. Sama cinjenica da je jedino takvo auto u drzavi govori sve,sretno
Death_beat Član 16.01.2009 #30 odlicno auto, svaka cast na izboru...veoma rijetko auto na nasim cestama