Hvala svima drugari, sta drugo da vam kazem. Taman sam stigao kuci da se istusiram i skoknem do zubara (joj majko) dok se u medjuvremenu na Hondajica montiraju nove gume. Valja bas vidjeti kako se ponasaju.. dobro, na suvom vjerujem da su ok, samo ce bit' prpa ako ne budu dobre po kisi, ali ajd sad sta je tu je.
Evo i slikica, cisto da se vidi bezveze. Nije original slika, ali su takve:
A Erole ovaj put izgleda nista od Brckog, jer stici cu u srijedu navece, imam cetvrtak i petak i u subotu opet nazad. Ali eto mene ba opet za neke tri sedmice, uvijek sam za bedza kafu, makar mi otislo 100 kafa na gorivo
A ljudi, iskusniji ste vi, dajte neki predlog kojim redosledom da idem, ne moze se bez para sve odjednom. Recimo ganjam za unutra origigi sredisnju konzolu sa naslonjacem za ruku (ova ionako ne lici ni na sta, prethodnik je lakirao pa skidao boju, nista ni s cim). Htio bih zatvoriti gepek (a odmah i da se uradi ovo sto je kucnut) i prebaciti tablice dole, tu sad ganjam branik, kontam platim za gotov branik, lakiram i to je to. Opruge isto nekih 30ak mm, ako nista drugo bar ce biti za pocetak dosta same opruge. itd, itd, itd...