vladica85 Član 12.08.2013 #136 A jesi ga dotjero, svaka cast, milina ga je vidjeti ovako sredjenog i ocuvanog
etno Član 12.08.2013 #137 A stvarno ti je ruzno auto. Pa ja ne znam ko ti govori da stavljas te ciganluke na njega... FUJ :lol::lol::lol:
A stvarno ti je ruzno auto. Pa ja ne znam ko ti govori da stavljas te ciganluke na njega... FUJ :lol::lol::lol:
VTEC Član 13.08.2013 #138 JoksaTurbo - Hvala drug :icon_smile: polako sve zavisi od novcanika vladica85 - Hvala druze :icon_smile: Etno - xaxaxaxaxaxaxa cisti ciganluk :lol::lol::lol:
JoksaTurbo - Hvala drug :icon_smile: polako sve zavisi od novcanika vladica85 - Hvala druze :icon_smile: Etno - xaxaxaxaxaxaxa cisti ciganluk :lol::lol::lol:
etno Član 13.08.2013 #139 Tek sad vidjo da ti je pozitivan camber na zadnjim tockovima. Pa brate mili, moramo ti to regulisati, nije fico na gibnju
Tek sad vidjo da ti je pozitivan camber na zadnjim tockovima. Pa brate mili, moramo ti to regulisati, nije fico na gibnju
OmO Član 13.08.2013 #140 etno je napisao(la): Tek sad vidjo da ti je pozitivan camber na zadnjim tockovima. Pa brate mili, moramo ti to regulisati, nije fico na gibnju Kliknite za proširenje... Nije za ovih felgi negative camber.. btw. Na volanu crveni konac i to je to
etno je napisao(la): Tek sad vidjo da ti je pozitivan camber na zadnjim tockovima. Pa brate mili, moramo ti to regulisati, nije fico na gibnju Kliknite za proširenje... Nije za ovih felgi negative camber.. btw. Na volanu crveni konac i to je to
VTEC Član 21.08.2013 #142 Etno - Bice i to rijeseno OmO - Crven konac ide u volan kad budem radio siceve a to je na zimu jer tad je auto garaziran :icon_smile:
Etno - Bice i to rijeseno OmO - Crven konac ide u volan kad budem radio siceve a to je na zimu jer tad je auto garaziran :icon_smile:
VTEC Član 23.08.2013 #143 Danas stigale stelujuce :icon_smile: Vise slika kad namontiram na auto :icon_smile: pooozzzzzz
VTEC Član 24.08.2013 #147 memi - brate narucuju se a uzeo sam ih u momka sa foruma vozi plavi nisan 200sx SAMOBAHATO
VTEC Član 30.08.2013 #148 Konacno sam danas postavio stelujuce :icon_smile: Nisam vrlo malo spustio jer da bi bilo kako treba moram uzeti zadnji camber kit kad to uzmem onda ide vise dolje :icon_biggrin: :icon_smile:
Konacno sam danas postavio stelujuce :icon_smile: Nisam vrlo malo spustio jer da bi bilo kako treba moram uzeti zadnji camber kit kad to uzmem onda ide vise dolje :icon_biggrin: :icon_smile:
OmO Član 30.08.2013 #149 Uu pa to skroz malo odvrnuto Aj kad spustis jos malo javi kakve su u voznji da znam da li da ih ja nekad kasnije narucujem..
Uu pa to skroz malo odvrnuto Aj kad spustis jos malo javi kakve su u voznji da znam da li da ih ja nekad kasnije narucujem..