Član
Odlicna Honda
VTEC je napisao(la):Evo ja opet da nesto pitam zna li neko od hondasa kako se moze doci do stelujucih amortizera za moju hondu planirm je jos malo spustiti a bez stelujucih ne moze :icon_smile: dje se mogu kupiti i koja je cijena poooozzzzzzzz
memi je napisao(la):Sto se tice olaksavanja zamajca ako ces voziti 402..mislim da ces zaboraviti na 1 brzinu komplet ce ti proklizati u prva 3,4 metra moras odma drugu saltati a sto se ostalog tice i ja sam za olaksavanje....
A sto se honde tice nema sta utegnuta je,jel imam kakve planove oko nje?? i de uslikaj nam motorni prostor...
Nisam ja rekao za duzinu brzine nego sam rekao da kad olaksa zamajac da na startu brzo svrti obrtaje i gume samo proklicuju....zato sam rekao...u svakom slucaju momak olaksava za gracku voznju tako da mu je ovo nebitnoSašaCRX je napisao(la):memi je napisao(la):Sto se tice olaksavanja zamajca ako ces voziti 402..mislim da ces zaboraviti na 1 brzinu komplet ce ti proklizati u prva 3,4 metra moras odma drugu saltati a sto se ostalog tice i ja sam za olaksavanje....
A sto se honde tice nema sta utegnuta je,jel imam kakve planove oko nje?? i de uslikaj nam motorni prostor...
Ovo nije tacno, olaksanje zamajca nema veze sa duzinom brzine, samo lakse-brze puno brzinu i brze padaju obrtaji pri saltanju...
Sorry Memi, ali moram te ispraviti, i mene su tako, pa sam naucio
VTEC je napisao(la):Znaci da nije uzalud bacanje novca :icon_smile: to dolazi na kraj sad za sad se priprema za farbanje tako da to moze malo da saceka al docice i to na red :icon_biggrin: