Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Problem sa pregrijavanjem napokon rijesen...bezbolno...3x selne bile lose...cep na hladnjaku takodje...Dihtung motora je vise nego dobar
Nakon par informacija saznao sam da je trenutni motor u njoj d16a6 SOHC 108 hp...malo vece razocarenje ali sta je tu je..Motor sluzi trenutno i vise nego odlicno..Nastavljamo dalje
Sad znam..mojte da me krivite prvo iskustvo sa japancom...brkam i serije i oznake motora haha...Pitaj me o francuzima pa ces vidit znanja..Ide na bolje drug ide nabolje..ucim
Sa osmijehom na licu kazem Honda vise nije na prodaju...ostaje u mome vlasnistvu...Probleme sam rijesio iskoprco sam se nekako...Idemo dalje
Uskoro radimo na izduvu
Malo se radilo..promijenjeni predni lezajevi..pakne na sve 4 diska..Auspuh odsjecen jer je bio odvratan...malo furam bez lonca trenutno pa se i dvoumim bili odstranio srednji lonac skroz i napravio straight pipe od pocetka do kraja bez srednjeg i zadnjeg lonca..ili jednostavno da stavim JapStyle nazad..Primam i vase misljenje..buka mi nikad nije previse smetala dakako uzivam u njoj haha..Evo kratki video kako zvuci bez lonca..
Vjerovatno ce tako i da bude..odstranjivanje srednjeg lonca..malo veci fi cijevi i nazad japstyle...U planu na ljeto "mini me" swap ako se uspiju pronaci potrebni dijelovi