Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Auto izgleda predivno. Jedino mi onaj menjac onoliki bode oci, ali Boze moj, nema savrsenog auta Samo ga spusti i nista vise, ponovo kazem, predobar je, bas mi se svidja...
Auto izgleda predivno. Jedino mi onaj menjac onoliki bode oci, ali Boze moj, nema savrsenog auta Samo ga spusti i nista vise, ponovo kazem, predobar je, bas mi se svidja...
Ma rucica je fabricka, bas bezveze izgleda, na njoj ucrtano 4 brzine:lol:, jedino sto stvarno jako lepo lezi u ruci. Promenicu je kada nadjem neku ok da mi se svidi, da ne bude kic i da nije kineska da se raspadne:icon_smile:
Joj jest lijepo ocuvana covjece, Honda ti je toop nema sta, dosad najljepsa koju sam vidio!! Felge mi se posebno svidjaju!! Kad sam vidio obrtomjer covjece vidi se odmah da je japanac!!!!
Meni se bas i ne svidja kako su joj legle felge... nekako su mi preagresivne za nju..mozda ako je spustis da ce biti bolje.. Sve u svemu, super, samo bi i ja farbao branike u boju auta, a lajsne negdje zagubio...