Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nek je sa srecom i da se brzo oporavis, ovo mi je stvarno jedno od drazih vozila na bht. uvjek se obradujem kad vidim da ima novih poruka na ovoj temi znam da ce bit nesto zanimljivo
oj surov je sad, kako kazaljka obrtaja ubrza kad u vtec ulaeti, svaka cast drug, ovo je meni uvijek zelja bila, nazalost preskupa investicija zasad. Odmaraj sad, pa sretno u uzivanju kad se oporavis i samo oprezno
Evo imam par stvarcica za prodati za civic D seriju,pase na sve modele D serije
Sinter lamela 70km
Mjenjac sa kratkim brzinama 250km
Uljna pumpa 50km
Izduvna grana 4-2-1 iz 2 djela 120km
Usisna grana sa diznama 150km
Prodan motor instalacija usisna grana od D serije...
Trenutno sam u dilemi dali da narucim skunk2 trotlle body koje je fi70 ili da uzmem od adija orginalni od Integre fi62,moram jos da razmotrim em cu da vratim CAI usis jer mi se sad vise svidja visok piskav zvuk nego onaj duboki koji pravi ovaj tuljan ...em planiram da uzmem
lug nuts samo jos nisam boju odlucio
Op djeeeste raja
Eo danas se malo radilo prvo vratio sam tablicu na sredinu pa se auto poliralo pa sam auspuh mjenjao,tj.vratio sam srednji lonac i stavio nazad protocni lonac ali ne JAP nego obicni sa finim izlazom,i auto se baaas dobro i ljepo cuje em iskreno ide bolje sa srednjim loncem