Drugari, odradio sam sve, nedostaje mi slika dihtunga glave i svjećica, ali to i nije toliko bitno...
Što se tiče rada, sve je prošlo glatko i brzo osim frke oko dihtunga usisa (skinuti granu a da ne pukne) , i traženja kilo ključa :icon_biggrin:
Što se tiče glave, glava je došla ravna, sa novim gumicama, i naštelovanim ventilima, dok su klipovi sa starijim karikama, ali pozitivno od svega je što dosta manje puši, i naravno radi i drugi klip... Stavio sam svoje ležajeve..
E sad, iako izgleda malo čudno, odlučio sam se na ovaj potez jer moram dugo čekati na karike, leteće, ležeće, a da je gledam na kanalu 20 dana... ne ide .. :icon_biggrin:
Stislo me sa svih strana, nedostatak novca me koči, a imam volju da je sredim...
Ali sledeće dve stvari koje idu sigurno su motor i amortizeri i opruge, što je više vozim sve mi je draža, ali što je više gledam sve mi je ružnija koliko je visoka ..:icon_biggrin:
Evo slika rada...
Nakon skidanja glave:
Poslije poliranja i ubacivanja novih(starih) klipova:
Slike ispolirane glave:
Usis:
Izduv:
Svoje ću klipove ću sačuvati, neka, ne smetaju, a kad bude viška para, odnijeti i moju glavu na peglanje i štelovanje ventila, ako zatreba da se samo izvadi iz ladice i montira, onako spremna .. :icon_biggrin:
Toliko je jednostavno i zabavno raditi na ovoj Hondi, da mi je to ko pranje auta..
Tako da, čim mi stignu stvari za motor, javljam se, a obećao sam i slike enterijera, uskoroće i one, dok još imam telefon sa kamerom, jer mi se sve čini da ga moram prodati da bih nabavio opruge i amortizere.. :lol:
Heheh, svi komentari, sugestije, kritike i pohvale su dobrodošli ..