Hoćete li se manje voziti zbog poskupljenja goriva ?

Hoćete li se manje voziti zbog poskupljenja goriva ?

Ho?ete li se manje voziti zbog poskupljenja goriva?

  • Da, ovo je nepodnošljivo

    Votes: 52 40,3%
  • Ne, još uvijek je podnošljivo

    Votes: 62 48,1%
  • Kupujem biciklo

    Votes: 15 11,6%

  • Total voters
    129
Član
Odavno sam smanjio gradsku vožnju. Zdravije za tijelo i psihu. Gledam da što manje vremena provodim u gužvama psujući svima sve po spisku i grizući volan.

Stil vožnje će doduše ostati isti. Lagano dok se ulje ne zagrije, a onda gas do 7500 rpm. Do 3 km po litru bih mogao podnijeti, svaki pfening preko stavljam auto u garažu.
 
Član
Imam auto sa relativno malom potrosnjom za vozanje na posao i kad moram nekud ici. A potrosac je svakako za luksuziranje okolo a znamo da je svaki luksuz skup pa mi je isti qrac sipao za vikend 50 ili 60KM goriva nece me taj cener spasiti, smanjio sam alkohol maximalno tako da se uvijek nadje prostor za kompenzaciju.
 
Član
Od kad se nisam vozio tek onako bez ikakvog povoda....sve moram da smisljam razloge :) bice sve gore....
 
Član
ne vozam se svakako nesto puno, navece se baci koji krug kao i uvijek, na trening, po curu, na kaficu i to je to... tako da mi to poskupljenje ne predstavlja neki problem jer ne pravim veliku kilometrazu... a i ja sam kao sto rece bmwscaner smanjio alkohol, tako da bi sad komotno mogao kakvu benzinjaru sipat :lol:
 
Član
Uvijek je auto vikendom trosilo manje od mene 50 maraka pive nema sanse da zalegne a 50 maraka goriva dosta da se izavizim od vozanja za vecer :D
 
Član
Smanjio sam vec, necu se bezveze vozikati, sad samo idem kad nesto trebam + krug po gradu i to je to.
Sad uzmem aparat i idem na neretvu slikat, duplo bolje :D
 
Legend
vec se manje vozim , osim po potrebi bas poslom

na ljeto golfom cu gledati da sto vise uzivam i iskoristim sezonu , ali sigurno manje nego do sad , planirao sam do sljedece zime motor mijenjati ,.....ali ako ovako nastavi , neka meni moga čađe , stvarno ne podnosljivo ,...... 20KM = 8L goriva , BIJEDNO ! :icon_confused:
 
Vozit cu kao i do sad, jest zajebano ali je i potreba. Ma izdrzat cemo mi to, kao i sva sranja koja su nas do sad zadesila, dok ne izbije kakva oruzana revolucija :icon_rolleyes:
 
Član
Vozicu ga isto kao i do sada, jbg ja auto volim i prije cu se nekih drugih stvari odreci nego mjenjati naviku i ljubav.
Mada ovo ode sve do djavola.
 
Član
edo_benz je napisao(la):
znaci jos nije dovoljno poskupilo

Ama jeste jaro i previse ;) Kada radim koristim javni prevoz zbog parkinga Ionako ga minimalno vozam Sedmicno relcija do Visokog i to je to ;)
 
bolje da sam uzeo uzeo bolji bicikl umjesto zvucnika i cd playera

ma samo po potrebi vozim auto, da radim ne bih mi prestavljalo toliki problem ali ovako je previse to luksuza

ne prelazim ni ja puno pa iz toga i vozim benzin al ova cijena goriva ukopa sve, da to samo gorivo poskuplje vec i druge osnovne potrebstine :icon_mad:
 
Top