almir_gr je napisao(la):Neki dan sam citao u novinama da bi trebao se usvojiti u 12 mjesecu taj zakon!
GOLF TZ je napisao(la):auta sa 12 godina starosti koja moraju imati euro 3...
Skrabo je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):auta sa 12 godina starosti koja moraju imati euro 3...
ekstra
A hoce li ista rjesiti u vezi carine i PDVa :icon_question:
Smanjivati i sl..:icon_question:
elvis_h je napisao(la):Valjda to ide od 1 decembra ali raja misli da će moći uvoziti sve i svašta e k.rac nema šanse za vozila sa euro 3 motorom će trebati malo više eurića nego što mnogi misle.:smajli41:
Skrabo je napisao(la):elvis_h je napisao(la):Valjda to ide od 1 decembra ali raja misli da će moći uvoziti sve i svašta e k.rac nema šanse za vozila sa euro 3 motorom će trebati malo više eurića nego što mnogi misle.:smajli41:
pa jes
mislie za 1000€ uves
Salas je napisao(la):Skrabo je napisao(la):elvis_h je napisao(la):Valjda to ide od 1 decembra ali raja misli da će moći uvoziti sve i svašta e k.rac nema šanse za vozila sa euro 3 motorom će trebati malo više eurića nego što mnogi misle.:smajli41:
pa jes
mislie za 1000€ uves
Fakat.... ja sam se slucajno zadesio 2-3 puta sa 2-3 lika. Uglavnom je prica kao sad ce zakon i kontaju kako ih u svabiji ceka Golf4 TDI Highline sa euro3 motorom, novim gumama i punim rezervarom za jedno 2000€ . E pa kurko prijatelji