Hitno savjet kupovine:Felge 9j et15 15cola???

Hitno savjet kupovine:Felge 9j et15 15cola???

Član
Kao sto pise u naslovu ici cu za koji dan gledati ove felge sa ovih slika pa me zanima imam li uopste rasta ici gledati ovo :icon_question:
Izgleda da grebu i struzu svakako??..Sta bi im radio da m ine struzu,naprijed je skoro pa nemoguce to izvesti :icon_question:
Sta vi kazete :icon_biggrin:

pd6nh3gy6natrzzg8g.jpg
[/URL][/img]
0d023z4gw72apdaannr.jpg
[/URL][/img]
6q9dcq81k74eyf6p2jb2.jpg
[/URL][/img]
f1ikxa2qldqbx52r46c.jpg
[/URL][/img]
5uxr4a6w9g3phpnk8l15.jpg
[/URL][/img]

Iza kontam odbojnike staviti i gumice a napriejd nezz ziv sta bi :cool:

ps gume naprijed 195/45 iza 215/40 ;)

Nema sanse da 9x15 et 15 viri ovako naprijed,znaci nema sanse ovo nije ni priblizno toga...ja sam na duji imao 9x16 et 15 i vozao bez problema i to poprilicno spusteno...

Član
dzinn16v je napisao(la):
Nema sanse da 9x15 et 15 viri ovako naprijed,znaci nema sanse ovo nije ni priblizno toga...ja sam na duji imao 9x16 et 15 i vozao bez problema i to poprilicno spusteno...

Nije ni meni jasno,jel moguce da je et u - i da je vise jota?
Mozda je stavljao distancere naprijed i pozadi?

dzinn16v je napisao(la):

Jel uopste moguce ovako voziti ove felge?
Kakvo bi trebal obiti 9j et 15 malo bi strugalo poazdi i to je to ja msm :icon_question:

Član
VV-Driver je napisao(la):
Ma presiroko je ovo ;)

Ma znam,da su naprijed 7,5 neb ise mislio uopste :icon_confused:
a ovako nezz,ne moze se ovo voziti ja mislim ako je ovo bez distacera realno uopste..;)

Član
Ja vjerujem da ovdje imaju distanceri, ajd napred i nije lose, al nazad mi bas nekako bezze izgleda, mozda je uzivo ljepse al nekako mi nije to to :)

wkd

Član
koliko su para? :cool:
ako ih ti ne pazaris da ih uzmem u razmatranje...

ja mislim da vise belaja ima sa prednjim krajem nego sa zadnjim...
A odbojnici, gumice izmedju opruga sve mogu rijesiti ;)

Ovu su Mangelsice, bar ove zadnje, niklovane, ove iz prvog posta nisam siguran.

Vala meni se svidja, a siri rubove, jest da je poso, al kad uradis imat ces "the baddest Cvaja" na svojom podrucju sigurno :cool:

Član
muza je napisao(la):
evo ti te felge samo niklovane,ima ih momak u širokom,sandy se za njih zanimao,pa možda sandy zna više o njima

Dobr oto,ali sto su onda sprickitovane i radjene ak osu niklovane?
i meni se vukle na te felge ali one su manjeg falca i sirine ;)

erol_brcak je napisao(la):
Ovu su Mangelsice, bar ove zadnje, niklovane, ove iz prvog posta nisam siguran.

Vala meni se svidja, a siri rubove, jest da je poso, al kad uradis imat ces "the baddest Cvaja" na svojom podrucju sigurno :cool:

ici cu za koj idan da ih prodam na cvaji pa ce biti slika i prvih utisaka ;)
ALi se ovo ne moze voziti uopste kao sto je na ovim slikama ;)

GOLF TZ je napisao(la):
zar nije noke imao ovakve na svom golfu ?

Jest davno nekada ja mislim i to 13´ovo su 15´vece sire i sve :cool:

ET im je 10 nije 15 :cool:
I koliko vrijede felge najmanje da se brze prodaju sa gumama 195/45/15 i 215/40/15 ??? :icon_question:

Iskreno frendu ovo je previse i preruzno ja ovo nebih stavio na prikolicu...vidio sam ti golfa u mostaru one BBS mu bas pristojno stoje ja bi ga ostavio na njima.

Član
Ove bijele su takodje u Sirokom neki dan sam ih gledao u orginalu ovo su felge sa Suzuki Vitare samo im je vlasnik srce (za sarafe) izrezao i navario tokarski napravljen 4x100 raspon, et jeste 15 ali -15.
Ove niklovane sam zvao kao sto je rekao neko, zvao sam vlasnika jedna je ostecena kriva u samom srcu nemoze se nigdje poravnat i imaju neke duple rupe na sebi, tako da zbog toga su meni oboje otpale.
Ove bjele ti nemaju jednu gumu i ove 3 su celave ko tena ;)

Član
sandy_mo je napisao(la):
Ove bijele su takodje u Sirokom neki dan sam ih gledao u orginalu ovo su felge sa Suzuki Vitare samo im je vlasnik srce (za sarafe) izrezao i navario tokarski napravljen 4x100 raspon, et jeste 15 ali -15.
Ove niklovane sam zvao kao sto je rekao neko, zvao sam vlasnika jedna je ostecena kriva u samom srcu nemoze se nigdje poravnat i imaju neke duple rupe na sebi, tako da zbog toga su meni oboje otpale.
Ove bjele ti nemaju jednu gumu i ove 3 su celave ko tena ;)

Pa to moze biti cuj et 10 a da budu ovakve..A nema onda nista od toga celave gume,struzu svukuda,ma otpada i meni onda najvjerovatnije.Ti bi to uzeo odmah da ista valja :icon_biggrin: :cool:
Koliko kasnim ti dvije pregledao dok ja jedne :cool:

dzinn16v je napisao(la):
Iskreno frendu ovo je previse i preruzno ja ovo nebih stavio na prikolicu...vidio sam ti golfa u mostaru one BBS mu bas pristojno stoje ja bi ga ostavio na njima.

Ma nezz drug,opet jest ali bi volio da vidim kako ce leci na cvajtu :cool:
Skuplje su ove celicne prosirene od finoh 15-16 alu :icon_rolleyes: