pioneer_09 je napisao(la):chvale de mi reci koliko otprilike kosta npr da se ubaci sve to na jedan TDI od 110 hp...
od 200€ pa na gore.....
pioneer_09 je napisao(la):chvale de mi reci koliko otprilike kosta npr da se ubaci sve to na jedan TDI od 110 hp...
trizex je napisao(la):Je, ali auto ne moze da "zna" da dobiva jos neko potentno gorivo osim benzina, sto se njega "tice", ECU na 2769 obrtaja, pri toj i toj kolicini usisanog zraka na osnovu mjeraca protoka i toj i toj temperaturi zraka ubacuje toliko i toliko goriva, ...
citius je napisao(la):I mi u HR radimo na projektu HHO. Ja osobno radim na remapiranju ECU-a za potrebe projekta. Trenutno smo u mogucnosti ustedjeti do 80% konvencionalnog fosilnog goriva.
trizex je napisao(la):Je, ali auto ne moze da "zna" da dobiva jos neko potentno gorivo osim benzina, sto se njega "tice", ECU na 2769 obrtaja, pri toj i toj kolicini usisanog zraka na osnovu mjeraca protoka i toj i toj temperaturi zraka ubacuje toliko i toliko goriva, ...
Postoji nesto sto se radu ECU-a zove "closed loop" i "open loop". Kod "closed loop" nacina rada najbitnija je prva lambda sonda
U svakom slucaju HHO je vrlo interesantna prica i iskreno se nadam da ce to masovno zazivjeti. Prednosti su mnoge, ne treba ih nabrajati i uvjeren sam da bi masovna upotreba HHO generatora u automobilima bila revolucija.
zen_3dom je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):chvale de mi reci koliko otprilike kosta npr da se ubaci sve to na jedan TDI od 110 hp...
od 200€ pa na gore.....
Za forumase sama celija 100e ostalo sami pravite..posude plastika..to je jeftino..Moje ploce su od 316ti stabilizirane Titanijumom.To je bolje od 316L..Dry Cell 11plate na 15A 1,5lpm KOH 10%..Dovoljno do 2000cc
Za tu sicu se ne isplati mucit.Rizikovat..hoce li uspjet..nece li..
citius je napisao(la):I mi u HR radimo na projektu HHO. Ja osobno radim na remapiranju ECU-a za potrebe projekta. Trenutno smo u mogucnosti ustedjeti do 80% konvencionalnog fosilnog goriva.
VR6Boki je napisao(la):80% manja potrosnja :icon_eek: Extra, Saxo bi onda manje od skutera trosio
lucky007 je napisao(la):koji bi trebao biti omjer voda soda bikarbona,ili voda NaOH,...
ako neko zna molio bi ga da i meni oda tajnu:icon_smile:
strauss je napisao(la):lucky007 je napisao(la):koji bi trebao biti omjer voda soda bikarbona,ili voda NaOH,...
ako neko zna molio bi ga da i meni oda tajnu:icon_smile:
Bikarbona soda se ni pod razno ne koristi za elektrolizu..proizvodi otrovne gasove.Iskljucivo KOH i Naoh.
Za KOH 10% za Naoh 5% nista vise..Ako bude vise ..bude i vise ampera..a to nije pozeljno..