Član
prevedi hahahhaha btw welcomeTamam abi.. Pazar gun zivinice diye bir yerde araba yarisma var, 402 metre yaris, belki gece herkez gelmiyicek ama ben gelirim..
prevedi hahahhaha btw welcomeTamam abi.. Pazar gun zivinice diye bir yerde araba yarisma var, 402 metre yaris, belki gece herkez gelmiyicek ama ben gelirim..
Ti ako ne znas pravila foruma, procitaj eksplicitno jos jednom, molit cu lijepo..X puta banovan na serverima sto sam pisao nas...
No sikiriki drug sto se mene tice pisi na rumunskom ako hoj....Ti ako ne znas pravila foruma, procitaj eksplicitno jos jednom, molit cu lijepo..
Kao drugo, engleski jezik je priznat u citavom svijetu, ne vidim razlog zasto bi to tebi i ovom gore smetalo..
Kao trece, napisao sam 2 posta na turskom jeziku, cisto da covjeku pozelim dobrodoslicu, nek se osjeca kao kod kuce ..
hoces jos razloga ili ti je ovo dovoljno ?
Mislim da jeste tako da necemo ici u dalju raspravu, ako imate nesto da mi kazete, obratite se preko PP obojica.
toliko
Ti ako ne znas pravila foruma, procitaj eksplicitno jos jednom, molit cu lijepo..
Kao drugo, engleski jezik je priznat u citavom svijetu, ne vidim razlog zasto bi to tebi i ovom gore smetalo..
Kao trece, napisao sam 2 posta na turskom jeziku, cisto da covjeku pozelim dobrodoslicu, nek se osjeca kao kod kuce ..
hoces jos razloga ili ti je ovo dovoljno ?
Mislim da jeste tako da necemo ici u dalju raspravu, ako imate nesto da mi kazete, obratite se preko PP obojica.
toliko
kaze mu da dodje na pijacu u zivinice,vidis da pise pazar pa ti stvarno pojma nemas o turskomprevedi hahahhaha btw welcome
kaze mu da dodje na pijacu u zivinice,vidis da pise pazar pa ti stvarno pojma nemas o turskom
znam,mislim ne znam sta znaci samo meni bilo smijesno pazar-pijaca,nisam imao namjeru biti pismen nego maloo popraviti atmosferu..nema vezePazar znači nedjelja na turskom
hahahah, jedino Engleski i malo Njemačkog a ostalo ništakaze mu da dodje na pijacu u zivinice,vidis da pise pazar pa ti stvarno pojma nemas o turskom
The only way to improve ur english us to find a bosnian girl, trust meHahaha I do speak "Malo Bosanski" but it is little even though i understand most things But of course I am learning. Who knows maybe I will improve even more with you guys