Ma nek Husnija plati
Ma nek Husnija plati
Pa napisao je covjek gore bila 750 i posle zalbe smanjio sud na 150Kazes dobio si kaznu za narusavanje javnog reda i mira u iznosu od 150 KM?
Kod nas u Mostaru ometanje javnog reda i mira iznosi 500 KM.
nije cito sve oprosteno mu jePa napisao je covjek gore bila 750 i posle zalbe smanjio sud na 150
Platio BiH da imam od čega na žalost teško da imam za zivota. Bit ce valjda boljePlati to i riješi se sranja,svakako je moraš platiti išao u zatvor ili ne,makar je tako meni na papiru pisalo.
Nisam ako mi vjerujes glup covjekA biseru lijepi jesi li razmišljao da se prvo obratiš internoj kontroli MUP-a i da podneseš prijavu za nekorektno postupanje i zanemarivanje izjave date pod materijalno krivičnom odgovornošću? Sad si zakasnio.
E to bi je malo olakšalo ako mi vjerujesNista ne brini ja imam po zadnjoj evidencini preko 3500 KM kazni, tih plavih koverti je dolazilo toliko da su imali jednog postara samo za mene ali eto jos uvijek nisam u zatvoru kao prvo ne zivim na adresi koja mi je u cipsu a i ni na toj adresi me nisu nikad trazili... Taj sto je isao u zatvor je stvarno baksuz onda
nije cito sve oprosteno mu je
Kažem ti dajdžu za vratPlatio BiH da imam od čega na žalost teško da imam za zivota. Bit ce valjda bolje
Nije stara tek par mjeseciCitao sam ali nisam upratio da su ti smanjili kaznu.
Zar nije zastara 5 godina?