Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
kad sam kupio passata na njemu su bile hankok ljetne gume 215/55 - 16 odlične su gume pa sam uzeo odma i zimske hankok istih dimenzija guma odlično drži cestu
pa samo ljudi u bosni nisu culo za hankook, cuj losiji od save, tako se i kod nas prica, cesto vidim i cujem pricu, kupio sam nove Sava gume, bile su i neke Hankook za isto para al to nevalja.. :icon_rolleyes:
Kolega na ljeto kupio sve 4 gume S1 evo. Guma perfektna posebno za te pare i prije nego je kupio zajedno smo na testovima gledali gume i ova je cini mi se cak i na prvom mjestu bila u nekom od testova... iskreno kad je stavio gume iznenadili smo se predobre su. I na zimu je kupio odma icebear w300 i one su se pokazale odlicno
Imam zimske gume hankook vec drugu zimu i stvarno sam ugodno iznenadjen kvalitetom
Imam zimske gume hankook vec drugu zimu i stvarno sam ugodno iznenadjen kvalitetom