Hamilton se boji kad je Nicole za volanom!

Hamilton se boji kad je Nicole za volanom!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aktualni svjetski F1 prvak Lewis Hamilton priznao je da mu nije svejedno dok je za volanom njegova djevojka Nicole Scherzinger, pjevačica grupe Pussycat Dolls. Naime, tvrdi da ona vozi prebrzo...

Nicole Scherzinger opasna je za volanom... (foto: Bild.de)

Iako je navikao na brzine iznad 300km/h na sat, za vrijeme utrka formule 1, Lewis Hamilton doživljava istinski strah tek kad sjedne na suvozačko mjesto u Bentleyu svoje djevojke Nicole.
'Uvijek je opasno kad ja sjednim za volanom. Ja uvijek nekud kasnim i pokušavam nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Ja sam 'speed demon',' priznala je Nicole, čiju je vožnju po gradskom prometu njezin dečko ocijenio kao prebrzu.
Ljubavni par vrijeme trenutno provodi u Los Angelesu, a vožnju Canyonom Nicole ipak prepušta automobilističkom asu.
'Osjećam se bolje kad on sjedi za volanom i stišće papučicu gasa.'
Ni drugi priznati vozači formule 1 nisu sretni kad ih njihove supruge voze. Fernando Alonso svojoj ženi Raquel ne daje da vozi dok su zajedno, pod argumentom: 'Tako je sigurnije'. Nick Heidfeld pak ponekad i prepusti svojoj curi Patriciji mjesto za volanom.
'Ponekad, ali rijetko se dogodi da sjedim pokraj Patricije i da ona vozi. Ja s tim nemam problema,' tvrdi Heidfeld.
Najdalje u nedopuštanju drugima da voze svakako je otišao Michael Schumacher, koji je jednom prilikom čak i taksista zamolio da se makne i prepusti njemu mjesto za volanom.
 
Član
Ja nemam takve probleme iako vozim brzo. I drive my car, you drive urs...when we're together...depends....ali tako brzo ko Nicole? Never done it. Najbrze sto sam isla je 185 kmh.
 
i onda taksista proda svoje auto za mnogo vise love jer je to ipak taxi koji je vozio Schumi :icon_biggrin:
pametan covjek , nemaju svi priliku da ih u taxiju vozi legenda F1 :cool:

ugodno i korisno :cool:
 
Član
kralj..i ja bi se plasio, nisam pouzdan kad me zensko vozi, mada ima jako dobrih vozacica...od rodice mi frendica jako dobro vozi, malo ko joj i od muskih moze prismrdit zadnjem braniku, ali ipak :icon_confused:
 
Član
Davor_ je napisao(la):
ja svojoj djevojci dam SAMO NA PARKINGU da vozi i uci se.
A sumi legenda;);)

ja svojoj djevojci vise ni na parkingu nedam dao joj jednom na vrbanji da vozi i zamalo ne odo u miljacku ja govorim kocnica ona gas stisnu sreca pa mi je rucna radila..nikad vise nece volan dotaci a kamoli sta drugo
 
Član
Faya_M5 je napisao(la):
hahaha, najgori Schumaher...cuj zamolio taksistu da se makne, da on vozi...heheh

citao sam o tom dogadjaju..
zurio ti schumi na aerodrom,a taxista mrljavi,i on cojku kaze da se makne da on vozi...taxista sjedne na suvozacevo mjesto..a schumi raspali taxija...kmentar taxiste,nakon voznje je bio nesto u smislu:zadivljujuce je bilo gledati sta sampion radi s mojim autom...savrseno...na kraju,taxista je pored cijene voznje dobio i napojnicu od 100€ ak se ne varam...a schumi stigao na avion...isplati se vozat schumija:lol:(nije ovog s foruma s e30-kom):lol:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top