Samo je pohvalio auto i od saada sve na nasemnismo je napisao(la):RCat-dragi:icon_twisted::icon_arrow:ili da brisem ili nastavite da svi razumiju...
Samo je pohvalio auto i od saada sve na nasemnismo je napisao(la):RCat-dragi:icon_twisted::icon_arrow:ili da brisem ili nastavite da svi razumiju...
Mislio sam na sve puteve ne na samo na nase mada sam kod nas uspeo i felnu da smrskami sigurno je felna losa bila sala malaTipo16V je napisao(la):i jos nam vredja nashe drage ceste za koje mi placamo putarinu
aaaa zato se i buneTipo16V je napisao(la):pohvalila
dragi je napisao(la):Mislio sam na sve puteve ne na samo na nase mada sam kod nas uspeo i felnu da smrskami sigurno je felna losa bila sala malaTipo16V je napisao(la):i jos nam vredja nashe drage ceste za koje mi placamo putarinu
dragi je napisao(la):aaaa zato se i buneTipo16V je napisao(la):pohvalila
uvek 30km/h preko smes da vozi, posle je vec opasno, mozes i zatvor da zavrsis.RCat je napisao(la):dragi je napisao(la):Mislio sam na sve puteve ne na samo na nase mada sam kod nas uspeo i felnu da smrskami sigurno je felna losa bila sala malaTipo16V je napisao(la):i jos nam vredja nashe drage ceste za koje mi placamo putarinu
ali po bosanskim ulicama moze i do 200 ok, ako ima puta :lol:
zato vi u svici samo do.. koliko je mjera 120?
RCat je napisao(la):dragi je napisao(la):aaaa zato se i buneTipo16V je napisao(la):pohvalila
hebiga, ja extra avatar curice i opet me muskim pravite
dragi je napisao(la):uvek 30km/h preko smes da vozi, posle je vec opasno, mozes i zatvor da zavrsis.RCat je napisao(la):dragi je napisao(la):Mislio sam na sve puteve ne na samo na nase mada sam kod nas uspeo i felnu da smrskami sigurno je felna losa bila sala malaTipo16V je napisao(la):i jos nam vredja nashe drage ceste za koje mi placamo putarinu
ali po bosanskim ulicama moze i do 200 ok, ako ima puta :lol:
zato vi u svici samo do.. koliko je mjera 120?
Zato sam ja stalno u Nemackoj
dragi je napisao(la):RCat je napisao(la):dragi je napisao(la):aaaa zato se i buneTipo16V je napisao(la):pohvalila
hebiga, ja extra avatar curice i opet me muskim pravite
reci kako da se izkupim:icon_redface:sve mi je novo pa mi ni naocare ne pomazu