Član
Vrti se tebi MaHa u glavi! Sta se ti sad javljas? Idi bus Felge!Vrti. Vrtio sam i ja sa 43kw u trecoj.
Vrti se tebi MaHa u glavi! Sta se ti sad javljas? Idi bus Felge!Vrti. Vrtio sam i ja sa 43kw u trecoj.
Nije bas tocno. MaHa konj zna zaskripat!Zapamtite, konji ne slajdraju, njutni su ti koji jebu grip
Niko nikoga ne vredja, smo svako svoje misljenje govori.Ljudi zasto se vi međusobno vrijeđate, kad je tema "gume". Svak iznosi svoje iskustvo, moze mu se vjerovat, a i ne mora. Samo se zaobiđe post. S ovakvim stvarim i postovim jako rusite rejting forumu
Ljudi ocito nemaju svoj privatni zivot pa spominju R32 mene i slicno. Mozete da nam se nadojite. Iznosimo svoja iskustva i misljenja i to je to.Ljudi zasto se vi međusobno vrijeđate, kad je tema "gume". Svak iznosi svoje iskustvo, moze mu se vjerovat, a i ne mora. Samo se zaobiđe post. S ovakvim stvarim i postovim jako rusite rejting forumu
A kakva ti to izkustva imas?Ljudi ocito nemaju svoj privatni zivot pa spominju R32 mene i slicno. Mozete da nam se nadojite. Iznosimo svoja iskustva i misljenja i to je to.
Ocito.bolja.nego ti.A kakva ti to izkustva imas?
Ocito.bolja.nego ti.
Hans. Ne tegli me za jezik. Niko te nije spomenuo, ubacas se tu i namjerno provociras. Aj lagano odjebi.A ti si to imao jebena auta i prosao svjeda da imas nekva iskustva, pa da nam mozes pamet solit?
Gesendet von iPhone
Pa mi razgovaramo o gumama a ti nesto pametujes!Hans. Ne tegli me za jezik. Niko te nije spomenuo, ubacas se tu i namjerno provociras. Aj lagano odjebi.