passatljuti Član 30.08.2015 #1 Prodajem krovni spojler skinut sa golf 2 GTI Spojler je u odlicnom stanju kao nov Spojler je originalni 061 569 506
Prodajem krovni spojler skinut sa golf 2 GTI Spojler je u odlicnom stanju kao nov Spojler je originalni 061 569 506
GoranK Član 15.02.2016 #5 kakve su stopke drug, jesu li ostecene? ako bi mi mogao poslati sliku na viber? pa da se dogovorimo kad i gdje da se nadjemo da to pazarimo
kakve su stopke drug, jesu li ostecene? ako bi mi mogao poslati sliku na viber? pa da se dogovorimo kad i gdje da se nadjemo da to pazarimo
passatljuti Član 15.02.2016 #6 GoranK je napisao(la): kakve su stopke drug, jesu li ostecene? ako bi mi mogao poslati sliku na viber? pa da se dogovorimo kad i gdje da se nadjemo da to pazarimo Kliknite za proširenje... Do 1. marta ne mogu obaviti transakciju,volio bih ako mozes sacekati
GoranK je napisao(la): kakve su stopke drug, jesu li ostecene? ako bi mi mogao poslati sliku na viber? pa da se dogovorimo kad i gdje da se nadjemo da to pazarimo Kliknite za proširenje... Do 1. marta ne mogu obaviti transakciju,volio bih ako mozes sacekati