Član
di da skinem taj nastavak za san andreas ako mi neko moze poslat ili dat link bio bi zahvalan:icon_smile:
bravof je napisao(la):ma nije ti taj nastavak nesto posebno ja sam ga imao negdje,nista posebno
pasa moj skini img tool i onda idi www.gtainsidecomTrozic je napisao(la):večeras ću ti ja dati linkove a GTA srbia patch je loš i nema golfa 2 kolko ja znam...
vw_golf_dujax je napisao(la):di da skinem taj nastavak za san andreas ako mi neko moze poslat ili dat link bio bi zahvalan:icon_smile:
farre je napisao(la):pasa moj skini img tool i onda idi www.gtainsidecomTrozic je napisao(la):večeras ću ti ja dati linkove a GTA srbia patch je loš i nema golfa 2 kolko ja znam...
i stavljaj sta oces
Troza de imeni posalji bogati xDTrozic je napisao(la):farre je napisao(la):pasa moj skini img tool i onda idi www.gtainsidecomTrozic je napisao(la):večeras ću ti ja dati linkove a GTA srbia patch je loš i nema golfa 2 kolko ja znam...
i stavljaj sta oces
poslo sam mu ja PM i dao link od upustva što sam pravio za IMG tool
ja ne volim modove bolje sam sebi ubacivati,al treba biti oprezan kod toga, dosta korisnika pokvari San Andreas dok ubace auto...