leonardo_kemo je napisao(la):nisam jos brate,javim kad-ako saznam.pozc0d14c je napisao(la):leonardo_kemo je napisao(la):raymo je napisao(la):Ljudi kako se zove pasta izgleda da ce trebat i meni ako netko zna il kad kupis da javis..
sutra cu ja pitat pa ti javim ako saznam
saznal kako se zove ????
ma nije drug,nego otiso na planinu i nisam mogo caj skuhatbravof je napisao(la):sta je,zima po rukama kad se gura da upali....:lol::lol::lol:
probaone radi...jbgzen3dom je napisao(la):ima jedno ne toliko postojano rijesenje, uzmite drvenu olovku (grafitnu) i s njom dobro pretrljajte dio koji je napukao. naime, grafit provodi i mozete rijesiti problem, ali je fora sto on nije bas postojan i ne ostaje na mjestu dugo, ako predjete krpom i obrisete opet morate nanijeti. nije nesto ali moze pomoci za prvu pomoc
to i jeste poenta,al sta nanijet,a da ostane na mjestu kad podrose stakla.nesto cemo valjda skontat,ko prvi skonta neka javi...SoundLunatic je napisao(la):joj davno sam gledao neke diy metode kako se to popravlja, ima dosta nacina, uglavnom treba nanjet nesto sto provodi struju na dio gdje je prekid i radit ce.
Brate ja sam kupio u Beogradu,bila je marka Bizon,trcno srebro za popravku grijaca!!!Pozdrav svima iz Beograda!!!!!Zvonko>