BoroLO Član 20.04.2011 #167 Nisam ljubitelj plastik fantastika... Ali mogu da kazem da mi se ova trojkica bas svidja... Lepo je sve uklopljeno... Mozda, ali kazem mozda ( to je samo moje misljenje ) da se stavi druga felna... sve ostalo
Nisam ljubitelj plastik fantastika... Ali mogu da kazem da mi se ova trojkica bas svidja... Lepo je sve uklopljeno... Mozda, ali kazem mozda ( to je samo moje misljenje ) da se stavi druga felna... sve ostalo
pioneer_09 Administrator 20.04.2011 #168 posto nije u temi postavljena slika sa felgicama ja cu da je kopiram iz teme sa showa iz Gradiske... image uploading meni puno bolje izgleda sa ovim felgama
posto nije u temi postavljena slika sa felgicama ja cu da je kopiram iz teme sa showa iz Gradiske... image uploading meni puno bolje izgleda sa ovim felgama
MeBeSad Član 20.04.2011 #171 ima jedna trica blizu robota u hrasnom sa istom karambolkom al ima vento farove...kako bolesno samo izgleda...
ima jedna trica blizu robota u hrasnom sa istom karambolkom al ima vento farove...kako bolesno samo izgleda...
renault_fan Član 20.04.2011 #172 ljepsi ti je bio na tim 17' U nedjelju sam gledao u gradiskoj golfa,sve ok ali felgeee !!! druge pod hitno hehehe
ljepsi ti je bio na tim 17' U nedjelju sam gledao u gradiskoj golfa,sve ok ali felgeee !!! druge pod hitno hehehe
guster Član 22.04.2011 #175 MeBeSad je napisao(la): ima jedna trica blizu robota u hrasnom sa istom karambolkom al ima vento farove...kako bolesno samo izgleda... Kliknite za proširenje... i to je od jednog clana sa bht
MeBeSad je napisao(la): ima jedna trica blizu robota u hrasnom sa istom karambolkom al ima vento farove...kako bolesno samo izgleda... Kliknite za proširenje... i to je od jednog clana sa bht
xzone Član 22.04.2011 #176 sad je dosla do izrazaja pravo iako su mi se vise puno svidjale one 17" fele sto si stavljo na njima je lezala samo tako
sad je dosla do izrazaja pravo iako su mi se vise puno svidjale one 17" fele sto si stavljo na njima je lezala samo tako
G2_1.6B Početnik 23.04.2011 #177 PRelep ! A vidim na prodaju je? Sto ? Jel trazis nesto novije ili je dosadio?