OggyBoy Član 28.03.2011 #124 amarf1 je napisao(la): nekom se svidja a nekom ne sta se moze Kliknite za proširenje... Ništa. Zabolje te *****, radiš ga za svoj ćeif, a ne za druge. Meni se sviđa.
amarf1 je napisao(la): nekom se svidja a nekom ne sta se moze Kliknite za proširenje... Ništa. Zabolje te *****, radiš ga za svoj ćeif, a ne za druge. Meni se sviđa.
Golf 1 TDI Član 29.03.2011 #125 svak za svoj cejf,i ukus,po meni bolje vidjet i ovako uradeno nego stock sta je s drugim branikom,sto si mislio postavljat:icon_question:
svak za svoj cejf,i ukus,po meni bolje vidjet i ovako uradeno nego stock sta je s drugim branikom,sto si mislio postavljat:icon_question:
amarf1 Član 29.03.2011 #128 od sutra sam na godisnjem i naravno kod amidje u lakirnici da zavrsimo branik
G2_1.6B Početnik 30.03.2011 #132 Prelistao sam citavu temu auto je :icon_eek: Folija je fino legla doduse ovaj mi se vizir ne svidja sve u svemu sjedi 5 edo_benz je napisao(la): a sile hm Kliknite za proširenje... Auto ili treba? Jes' star komentar, ali sam moram pitaat'
Prelistao sam citavu temu auto je :icon_eek: Folija je fino legla doduse ovaj mi se vizir ne svidja sve u svemu sjedi 5 edo_benz je napisao(la): a sile hm Kliknite za proširenje... Auto ili treba? Jes' star komentar, ali sam moram pitaat'
xzone Član 31.03.2011 #133 druze ko ti je radio foliju i ako nije problem mozes li na pp sibnuti cijenu jer kontam i ja raditi isto haubu i krov
druze ko ti je radio foliju i ako nije problem mozes li na pp sibnuti cijenu jer kontam i ja raditi isto haubu i krov