Ja koliko se sjecam da sam postavio pragove na svoj auto a zadnji cu nadograditi ali u svakom slucaju prednji branik gori barem je to moje misljenje a i sire mase.IGY je napisao(la):iskreno felge su beton, za tvog auta se ubile, samo IMHO taj branik mi nekako ne lezi, mozda kad se lakira i sve zavrsi da promjenim misljenje, ali nezzz nije mi to to, osim ako nemas u planu nastavak, tj pragove i zadnji branik od tog seta onda
amarf1 je napisao(la):
amarf1 je napisao(la):Ja koliko se sjecam da sam postavio pragove na svoj auto a zadnji cu nadograditi ali u svakom slucaju prednji branik gori barem je to moje misljenje a i sire mase.IGY je napisao(la):iskreno felge su beton, za tvog auta se ubile, samo IMHO taj branik mi nekako ne lezi, mozda kad se lakira i sve zavrsi da promjenim misljenje, ali nezzz nije mi to to, osim ako nemas u planu nastavak, tj pragove i zadnji branik od tog seta onda
amarf1 je napisao(la):vidjeu jos malo za ove fele mozda i odustanem od njih imam i one brock 16c one ono pravo dobro izgledaju na autu