GolFanatiCars Član 24.02.2011 #83 odlicne felge stoje na trici samo tako :icon_biggrin: sto sive sto polirane :icon_biggrin:
ArminM Član 24.02.2011 #84 kako su mocne braco mila,svaka cast za ovo,leci ce na golfa samo tako,, samo da cim prije ode ovaj snijeg,pa da svi idemo na ljetni rezim dokle su dosli radovi sa karambolkom:icon_rolleyes:
kako su mocne braco mila,svaka cast za ovo,leci ce na golfa samo tako,, samo da cim prije ode ovaj snijeg,pa da svi idemo na ljetni rezim dokle su dosli radovi sa karambolkom:icon_rolleyes:
enesss Legend 24.02.2011 #85 tt felge na look tvog auta......meni puno bolje od prijasnjih , super izbor
amarf1 Član 25.02.2011 #87 to sam htjeo da cujem od vas misljenja su razlicita jedni kazu da ne stoje na mom autu meni se svidjaju dimenzije guma su 205-40 R17
to sam htjeo da cujem od vas misljenja su razlicita jedni kazu da ne stoje na mom autu meni se svidjaju dimenzije guma su 205-40 R17
Chuza Član 25.02.2011 #89 Odlicne felge Amare,ako bude trebalo poliranje istih po nekoj po mom misljenju fer cijeni tu sam heheh
Odlicne felge Amare,ako bude trebalo poliranje istih po nekoj po mom misljenju fer cijeni tu sam heheh