S samko Član 07.02.2011 #61 Sviđa mi se golf pravo, nije nigdje pretjerano sa izmjenama, osim što mi se ne sviđa trenutna pozicija prednje tablice. Sretno u daljim radovima!
Sviđa mi se golf pravo, nije nigdje pretjerano sa izmjenama, osim što mi se ne sviđa trenutna pozicija prednje tablice. Sretno u daljim radovima!
Spartak13 Član 07.02.2011 #62 samko je napisao(la): Sviđa mi se golf pravo, nije nigdje pretjerano sa izmjenama, osim što mi se ne sviđa trenutna pozicija prednje tablice. Sretno u daljim radovima! Kliknite za proširenje... a gdje je trebo da stavi tablicu?
samko je napisao(la): Sviđa mi se golf pravo, nije nigdje pretjerano sa izmjenama, osim što mi se ne sviđa trenutna pozicija prednje tablice. Sretno u daljim radovima! Kliknite za proširenje... a gdje je trebo da stavi tablicu?
amarf1 Član 08.02.2011 #63 Gdje god da sam je stavio kvari izgled auta naj bolje da je nema ali organi vlasti je zahtjevaju. Hvala svima
Gdje god da sam je stavio kvari izgled auta naj bolje da je nema ali organi vlasti je zahtjevaju. Hvala svima
IGY Član 08.02.2011 #64 pa stavi je gdje i treba da stoji kad je neko takmicenje okupljanje skines i bude super
bad_look Član 09.02.2011 #68 ovo je prevrezija, ove papučice jel se smije znati koliko košta ovo zadovoljstvo??pozzz
Limpi Član 10.02.2011 #71 odlicne fele a i branik, nema dobar pravo a fine papucice, samo eto sto ih moras malo vise cistit zimi kada je kisa i to, pa se skori po njima prljavstina
odlicne fele a i branik, nema dobar pravo a fine papucice, samo eto sto ih moras malo vise cistit zimi kada je kisa i to, pa se skori po njima prljavstina
dingosp0 Član 11.02.2011 #74 ovaj branik sto mislite postaviti, mozda malo privise... bar za mene...a mozda bude extra dok s ofarba i postavi
ovaj branik sto mislite postaviti, mozda malo privise... bar za mene...a mozda bude extra dok s ofarba i postavi