gradonacelnik u oklopnjaku gazi nepropisno parkirane automobile

gradonacelnik u oklopnjaku gazi nepropisno parkirane automobile

BHT Ovisnik
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IvGaSct3cJk&feature=player_embedded[/video]


Gradonačelnik Vilniusa, glavnog grada Litve, postao je strah i trepet za sve bezobzirne vozače koji nepropisno parkiraju svoja, uglavnom luksuzna, vozila.

Naime, Arturas Zuokas odlučio je iskaliti bijes na jednom Mercedesu S-klase koji je vlasnik parkirao direktno na biciklističkoj stazi.

Od vojske je posudio oklopnjak i pregazio spomenuto vozilo, a cijeli događaj je snimljen i iskorišten u promotivne svrhe, jer se bliže izbori.

Vlasnik Mercedesa ostao je poprilično zbunjen kada je ugledao svoje uništeno vozilo, a gradonačelnik Zuokas mu je prišao i stisnuo ruku, da bi nakon svega uzeo metlu u ruke i počistio staklo sa ulice.

Zoukas inače svakom prilikom na posao dolazi električnim biciklom, te smatra da bi više građana Vilniusa trebalo slijediti njegov primjer.
 
Član
jebemu mater... prvo pa mercedesa S-klassu... jebo sve svoje, dabogda umro odma... :lol:
 
BHT Ovisnik
treba ovako i kod nas,po cijelom gradu pred kaficima po cesti parkirana strasna auta,među njima golf cadvi, i nju pauk digne:icon_evil:
 
Član
kod nas bi bar bio nokautiran a ni tamo nebi bolje prosao...

ipak mislim da je ovo sve namjesteno, radi promocije kako pise :cool:
 
Legend
ma normalno da je namjestaljka .... al bori se covjek za izbore , ima pare :lol: :lol: :lol: , sta je njemu jedan merc manje.... :lol::lol: :cool: , hah jeb ga
 
namjesteno, iz aviona se vidi, prikaziva neke supercar-e i onda zgazi ovog merca.. sto negazi tako cijeli dan po gradu.. a ne ovako pripremljeno sve.
 
Član
Dobar fazon ... :lol:

Al' vidi se iz aviona da je namjestaljka, cak na 1:07 se vidi kloc iza zadnjeg tocka, da Merc ne bi otklizao nazad dok ga gazi ... :lol: Sve unapred pripremljeno...
 
Top