almir_gr je napisao(la):Pa zavisi kako parkiras, da li je uzbrdo ili nizbrdo, jer je mali rezervar, tako je u mene u saxu bilo, nizbrdo kad je parkiran pokazuje vise, a uzbrdo uvijek manje, ja sam mjerio potrosnju, i uvijek znao koliko mogu kilometara preci kad naspem goriva, i mene je to nerviralo....
OggyBoy je napisao(la):Vrlo moguće da je prljavština iz goriva začepila plovak. Vrlo je jednostavno izvaditi i pumpu i plovak ako imaš vremena pa da pogledaš. Polovan je isto jeftin po otpadima. Imao sam problem da mi je zaglavio na rezervi i na "cenera" i "cvaju" nije reagovao.
Došao sam mu glave sa pedesetkom i otčepio ga.:icon_biggrin:
pajooo je napisao(la):evo kad je vec tema otvorena..mogu i ja da se ubacim..u mene opet druga stvar..ne znam da li je to ok kod njih.. naspem full a on ne pokazuje da je full..nego izmedju predzadnje crte i fulla :icon_confused:
OggyBoy je napisao(la):pajooo je napisao(la):evo kad je vec tema otvorena..mogu i ja da se ubacim..u mene opet druga stvar..ne znam da li je to ok kod njih.. naspem full a on ne pokazuje da je full..nego izmedju predzadnje crte i fulla :icon_confused:
To ti je to, kao da je bitno. A za vađenje pumpe, jednostavno, skini zadnje sjedište (5 sec. posla), i vidjećeš gdje se nalazi. Počni polako one plastikice da skidaš, vidjećeš šta ti treba od alata usput i onda ćeš tek vidjeti koliko je jednostavno.
pajooo je napisao(la):eh ja...posto sam tek poceo vozati puga..neznam kolikoa mu je granica (do koliko se moze vozati kad se upali rezerva)..u mene se upali skroz rano..daleko od srvenih onih..:icon_confused:
OggyBoy je napisao(la):pajooo je napisao(la):eh ja...posto sam tek poceo vozati puga..neznam kolikoa mu je granica (do koliko se moze vozati kad se upali rezerva)..u mene se upali skroz rano..daleko od srvenih onih..:icon_confused:
Ja sam vozio preko 150km od kad se upalila i nije stao. Doduše, kod mene board comp pali rezervu na nekih 120km do pumpe, kad prestane odbrojavati, onda je za brigu.