Google Crome - problem!

Google Crome - problem!

Ljudi...ako iko moze da pomogne oko problema! Radi se o tome, da Google Crome nece da skine nista...pocnem npr skidati pjesmu...i odma na startu zablokira i pise prekinuto! Dok sa Mozillom istu pjesmu skinem bez problema! Ovo mi se vec drugi put desava...Uradim unistall i ponovo instaliram program, i nista, isti problem! Help!
 

OmO

Član
Da ne otvaram ni ja temu, tice se google chrome.. Stalno mi se sam gasi, ne znam koji mu je, uradio re-install i opet isto. Zna li neko sta je ?
 
Član
I kod mene slicni problemi nastali sa chromom, jednostavno se srusi! Mozila kao alternativa radi ko sat!
 
Član
Ne znam što ne koristite Firefox?
Stabilniji je dosta od Chroma... Ja ga koristim otkad je izašao i jednostavno nema boljeg, bar za mene.
 
Član
Nelle_G je napisao(la):
Ne znam što ne koristite Firefox?
Stabilniji je dosta od Chroma... Ja ga koristim otkad je izašao i jednostavno nema boljeg, bar za mene.

Tako sam i ja mislio dok nisam probao Chrome. Brži troduplo od Opere i Fire-a.
 
Član
Chrome koliko je brži toliko je lošiji. Gledaj do koje su verzije došli a još uvijek ne može pojedine stranice da učita pravilno. A Firefox uopšte nije spor koliko je bio. Ova v10 a sada i v11 su prilično brže, a neuporedivo brže od v3.6 koju neki ljudi još koriste i zbor toga smatraju da je Firefox prespor.
 
I ako ga obrisete ono klasicno uninstall on ostavi nesto za sobom, kao i svaki program. Postoje programi koji se koriste uninstall tako sto brisu sve . . . nego kad obrises chrome nadji "USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome" ako koristis Windows XP ili "%USERPROFILE%\AppData\Local\Google\Chrome" ako je Windows Vista ili 7, i obrisi taj folder.

Nakon toga instaliraj ponovo, nista te ne kosta da probas, koristim chrome od kako je izasao i dan danas radi ko sat! Ove ostale koristim kao alternativu!;)
 
Član
probaj privacy eraser. malo procistis disk, rijesis kes itd


link za down:
Kod:
[url]http://www.unibytes.com/D6EXMGdxHXoB[/url]
 
Član
jednostavno pređite na mozillu firefox,koja je sigurno bolji internet preglednik od chromea......samo instalirajte najnoviju verziju....
a i mozilla se može jako dobro prilagodit korisniku,a nisam siguran moželi to i chrome...
 
Član
koji vam je k**** s tom mozillom ak ne znate pomoc ne nagovarajte ljude na nesto drugo, koristim i mozzilu i chrome, glupost je da se chrome ne moze prilagoditi, prosla su ta vremena, danas postoje svi add-onovi i za chrome i za mozillu. ako je se netko navikao na guglov preglednik malo mu je teze presaltat se na mozillu, dok za obrnuto ta tvrdnja ne vrijedi, a sto se tice stabilnosti to je bio jedan od razloga sto sam mozillu prestao koristit za neke stvari.....
 
Član
Čuj nije obrnuto slučaj. Chrome odron. Osnovne funkcije mu nedostaju, 3x se teže na njega prilagoditi. Ja se odmah vratio na Mozillu. Pomažemo tako što predlažemo da pređe na pregledač koji radi, jer očigledno je Chrome nestabilan, da ne pominjemo privatnost, samo pogledaj šta Google radi, ko bi znao kakve ti podatke kupi sa računara.
 
Ja sam se prebacio na Mozzilu, nije mi bio problem...jer sam je prije koristio! Ali mogu reci da je Crome za nijansu brzi,ali ima manji broj dodataka,i dosta je nestabilniji od Mozzile. Dok ne nadjem rjesenje za Crome, ostaje Mozzila!:cool:
 
Član
Kod mene je mozzila (bilo koju verziju da instaliram ) je "zamrzavala" . Tamam pocnem kucati a ono se zaledi sve :icon_mad::icon_mad: i od tad koristim chrome .Po meni je chrome bolji od firefox-a.

@TROUBLE_MAKER

Pokusaj ovo sto ti je _Leta_AvantGarde_ rekao i ja vjerujem da je do toga ;)
 

OmO

Član
Evo ja instalirao mozillu i 3x je sporija od chroma, jest da mi ne prekida ko chrome.
 
Top