Golfom se zabio u autobusko stajalište pa pobjegao

Golfom se zabio u autobusko stajalište pa pobjegao

Član
Danas oko 18:40 u Ulici Kulina bana dogodila se teška saobraćajna nesreća, potvrđeno nam je u Operativnom centru MUP-a Tuzlanskog kantona. U nesreći je pričinjena velika materijalna šteta, no povrijeđenih, prema prvim informacijama, nije bilo. Vozač koji je upravljao Golfom III (459-T-919), kao i njegov suvozač, pobjegli su s mjesta događaja te policija traga za njima.
Glasnogovornik MUP-a TK Miralem Malkić nam je potvrdio da je vozač Golfa 3, najvjerovatnije, uslijed neprilagođene brzine pri mijenjaju saobraćajne trake, ´zakačio´ Golfa 4 taxi službe "Euro", nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u autobusko stajalište.

Velika šteta je pričinjena na Golfu 3, te na autobuskom stajalištu koje je praktično uništeno. Golf 4 je pretrpio manju štetu. Vozač taxija je ostao na mjestu događaja i on je dao iskaz policiji, koja može pretpostaviti ko je upravljao Golfom 3.

"Mi smo provjerili kome pripada vozilo i već imamo saznanja o vlasniku. No, on je još u bijegu i policija traga za njim kao i za suvozačem", rekao nam je Malkić.

On je također potvrdio da nije bilo povrijeđenih osoba koje su se u vremenu nakon nesreće javile u zdravstvenu ustanovu, kao ni Klinički centar u Tuzli, zbog čega se pretpostavlja da su putnici iz Golfa 3 prošli bez ozbiljnijih povreda.
 
To su strasne sofercine, koje niti znaju koristiti retrovizor niti zmigavac...Ali hajde samo naprijed...Treba ga nalupati posteno da mu vise na um ne padne, mogao je neko niti kriv niti duzan zivot izgubiti cekajuci bus :icon_mad:
 
BHT Ovisnik
i toliko glupi da pobjegnu pjeske:smajli10:

garant su maloljetnici kojima starci daju auto il sl. pa pobjegli u nadi da ce stari prihvatiti stetu na sebe
 
Član
stvarno mi nije jasno sta su dobili bjezanjem,jedino ako auto nije ukradeno,u sta sumnjam,ali ovo stvarno nije normalno,ovoliku stetu napravit i to u po grada,gdje ima toliko pjesaka,,,ne znam kuda vise ide sve ovo,,,sad sve same kamikaze ocam:icon_sad::icon_sad::icon_sad:
 
Član
Skrivio 3 udesa pa pobjegao
Dana, 05.05.2010. godine oko 18,30 sati u Tuzli u Ulici 15. Maja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali NN vozač sa pmv. marke "Golf A 3" i pmv. marke "Kia pregio" kojim je upravljao A.M. iz Tuzle.

Nakon saobraćajne nezgode NN vozač se sa pmv. "Golf" udaljio sa lica mjesta, nakon čega je u Ulici Maršala Tita ostvario kontakt sa pmv. marke "Chevrolet", kojim je upravljala S.S., iz Srbca (RS), a NN vozač pmv "Golf A 3" se ponovno udaljio sa mjesta saobraćajne nezgode.

U Ulici Kulina Bana ostvario je kontakt sa pmv. "Golf A 4", kojim je upravljao M.M. iz Tuzle, da bi potom zajedno sa svojim saputnicima napustio vozilo "Golf A 3" i sa istima se u NN vozilu udaljio u nepoznatom pravcu. Uviđaj saobraćajnih nezgoda izvršili su službenici policije PU Tuzla, koji poduzimaju mjere na pronalasku NN vozača i saputnika koji su prouzrokovali navedene saobraćajne nezgode, a napušteno pmv. "Golf A 3" je preveženo u krug MUP TK-a radi vještačenja.
 
Top