zlajaaa je napisao(la):šta misliš da li je dobro za amortizere kad utovariš u auto 200kg... i odma ti je sve jasno o sabijanju, a i izgubićeš performansu za auto, ako hoćeš niže auto kupi Sportske opruge
bolje ti je nomj niakako, jer može ti uticati i na ostale dijelove suspenzije...petttar je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):šta misliš da li je dobro za amortizere kad utovariš u auto 200kg... i odma ti je sve jasno o sabijanju, a i izgubićeš performansu za auto, ako hoćeš niže auto kupi Sportske opruge
pa u ipravu si...nego ja mislio tako...dok ne skupim pare za neke sportse opruge..hvala na savetu..
zlajaaa je napisao(la):bolje ti je nomj niakako, jer može ti uticati i na ostale dijelove suspenzije...petttar je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):šta misliš da li je dobro za amortizere kad utovariš u auto 200kg... i odma ti je sve jasno o sabijanju, a i izgubićeš performansu za auto, ako hoćeš niže auto kupi Sportske opruge
pa u ipravu si...nego ja mislio tako...dok ne skupim pare za neke sportse opruge..hvala na savetu..
nezz koliko su pogledaj imaš na forumu a možeš i od GTI naći i to ti je dobroopetttar je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):bolje ti je nomj niakako, jer može ti uticati i na ostale dijelove suspenzije...petttar je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):šta misliš da li je dobro za amortizere kad utovariš u auto 200kg... i odma ti je sve jasno o sabijanju, a i izgubićeš performansu za auto, ako hoćeš niže auto kupi Sportske opruge
a koliko se krece cena tih sportkih?i da li vredi kupovati nove ili polove???