zlajaaa je napisao(la):Kakvo je držanje volana jednom rukom na ovim brzinama :icon_question:
allroad je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Kakvo je držanje volana jednom rukom na ovim brzinama :icon_question:
Sto sta fali ravna cesta auto sam ide pravo
VR6Boki je napisao(la):Jah, nema problema dok je sve ok, 2 ruke bi trebale tek u slucaju pucanja gume il tako nekog belaja.
Odlicno autic ide, poceo mi se svidjati od kad mu se moze ESC (ESP) u potpunosti iskljuciti...
VR6Boki je napisao(la):Sa ugasenim ESPom se ponasa kao pravi AWD autic. Onda njim mozes i gasom upravljati :icon_biggrin:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hSQAaeLgrgc[/video]
A kako sam shvatio i na starijim modelima se moze skroz iskljuciti ESP preko nekog VAG-Com programa ili uredjaja, promjeni se samo 1 parametar u postavkama i imas full iskljucivi ESP.
soffa je napisao(la):ooo pa imenjace vidjen si ti prosle sedmice ispred omege kraj ovog audija all meni na pameti da si to ti reko vidi jesu slicni..
OmO je napisao(la):Vidio te ja vise puta, al nikako da svirnem, reko da mozda nije neko drugi
Dobar golf pravo, pojava na ulici
haso je napisao(la):samo da kazem da me je kolega sa foruma koji posjeduje ovu zvijer PROVOZAO....rijecima se nemoze opisati kako se ispucava i ubrzava....stroj
Ne bas nego kad se vozi u S-mode (sport mode) onda se otvara taj drugi vidicemo kako ce biti u subotu aBdOvaj auspuh ces na dugme iz kabine kontrolisati ili?