Sarajlic je napisao(la):Predobar golf stvarno.Daj nam jos slika i unutrasnjosti.Nekako mi opasno djeluje sa celicarama jos da im je et promijenit uhhh.Predobar golf.
bad_look je napisao(la):Prelijepa 6 i boja mi se pravo sviđa nema šta kakve felgice i to je to...pozzzz
simanic je napisao(la):Svaka cast drug moj, golf ti je beton a da dobro ide to sam uocio jednom prilikom u prolazu ! Sretno...
PoLo9n3 je napisao(la):Dobra sestica,samo ak budes u prilici kakve fine felgice i vjeruj da ti ne treba nista vise,lijep je sam po sebi ))
FeleG6 je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Dobra sestica,samo ak budes u prilici kakve fine felgice i vjeruj da ti ne treba nista vise,lijep je sam po sebi ))
hvala ti
ma eto ne zurim nesto sa felgama. vidjet cemo, zatamnio bi je jedno 15-20% samo da stakla dobiju boju. nista specijalno
PoLo9n3 je napisao(la):FeleG6 je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Dobra sestica,samo ak budes u prilici kakve fine felgice i vjeruj da ti ne treba nista vise,lijep je sam po sebi ))
hvala ti
ma eto ne zurim nesto sa felgama. vidjet cemo, zatamnio bi je jedno 15-20% samo da stakla dobiju boju. nista specijalno
ma doduse sad ce zima,mozes to ostaviti i za sljedece ljeto ))
dado307 je napisao(la):ne vidi se nista drug
edit tek sam sad vidio da si ubacio na prvu stranicu... ista oprema kao kod mene... to ti je trendline 100% da znas inace extra boja dvoumio sam se izmedju ove sive i crvene kad sam kupovao auto, pa ipak uzeh crvenu... pozdrav i da te dobro slusa abd
George je napisao(la):dobar golfač a motor još bolji :icon_smile: