Golf VI 2.0 TDI (140ks)

Golf VI 2.0 TDI (140ks)

Član
Golf VI 2.0 TDI (140ks) comfortline

el.podizaci naprijed i nazad
kozni volan
dvozonska klima
maglenke
prednji naslonjac za ruku
cobra alarm

ja sam je vozio 2-91km/h, 3- 135km/h, 4 197 km/h, 5 210km/h, 6- 220 km/h i nestalo mi pravca :D

2ue7gu8.jpg

3482c82.jpg

29pzojt.jpg

2cr517t.jpg

293hzpu.jpg

Član
prelijepo auto i ja sam planirao nekad uzimati... kakvav je comon-rail motor kako ide? :123:

N

nenad

Nemojte covjeku kvariti garazu! ko spomene potrosnju, cijenu i tako te gluposti dobija ban na 7 dana :icon_exclaim:

Član
Pravo lijep golf,lijepealu felgice i nista viseneka je sa srećom puno kilometara.....;)

Član
jaha je napisao(la):
Pravo lijep golf,lijepealu felgice i nista viseneka je sa srećom puno kilometara.....;)

hvala, hvala. a felgice idu uskoro

nenad je napisao(la):
Nemojte covjeku kvariti garazu! ko spomene potrosnju, cijenu i tako te gluposti dobija ban na 7 dana :icon_exclaim:

hvala, mislim da je bilo i vrijeme.

Limp je napisao(la):
prelijepo auto i ja sam planirao nekad uzimati... kakvav je comon-rail motor kako ide? :123:

hvala. motor je strasan, potrosnja neznatna (autoput 6l kad ga cijepas preko 200km/h, normalna voznja do 140 5.4l. po gradu kada deres 8.5l, a normalna voznja 7l). motor je bolji i brzi nego onaj kod golfa 5 mislim na 2.0 TDI, jer sam se trkao do mostara sa jednim frajerom, uz ivan mi nije mogao meda, iskreno ti kazem

golf2 je napisao(la):
svaka cast predobar golfac..kad stignes nabaci nam jos slika :cool:

hvala

za par dana stizu slike

Član
Sta reci..boli glava..Boja mi se najvise svidza..cak i ove celicare joj stoje dobro..:)

Član
akka je napisao(la):
Sta reci..boli glava..Boja mi se najvise svidza..cak i ove celicare joj stoje dobro..:)

ma boja je strasna, malo je ispolirana pa je dobila sjaj. a eto felgice tu i tamo, trebale bi uskoro leci neke bolje :)

hvala na lijepim komplimentima.