Astra je napisao(la):Frisko s pranja
Astra je napisao(la):narucen danas GTI branik zadnji, stize krajem sljed. sedmice cet, petak, lakiranje tad nekad.. gornji dio ce ici u boju auta, a donji dio ide u perla crnu.. mislim da ce sjest savrseno.. nastavke cu narucit od skoda superb, prerezat svoje na kraju i njih montirat, i to ce biti odlican detalj... mislio sam nabavljati sa ebay-a onaj zadnji crni lakirani znak, sta mislite o tome? izgledalo bi fino vjerovatno..
Cijena orginal dijela u bilo kojem ovlaštenom servisu je ista...naravno da ovi rade tj uvoze dijelove....Meni mrsko = daleko otići u vw servis odem u audi servis i uzmem sve sto mi treba naravno po istoj cijeni...i čak se čeka isto na dio što sve govori u prilog da to ide sa istog mjesta...mariodrag je napisao(la):Astra je napisao(la):narucen danas GTI branik zadnji, stize krajem sljed. sedmice cet, petak, lakiranje tad nekad.. gornji dio ce ici u boju auta, a donji dio ide u perla crnu.. mislim da ce sjest savrseno.. nastavke cu narucit od skoda superb, prerezat svoje na kraju i njih montirat, i to ce biti odlican detalj... mislio sam nabavljati sa ebay-a onaj zadnji crni lakirani znak, sta mislite o tome? izgledalo bi fino vjerovatno..
Kolko si platio zadnji gti branik?
kod nas u hr 623 kn = 161 km + 8,5km za poklopac kuke
Astra je napisao(la):You like ma ass?
Fukara, nisu nam iste boje, u mene je LA3W... eto rora, ja sam pre zadovoljan izgledom, savrsen je ,razguzlan... s vremenom cu otic desnu roru za mrvicu da podignem, ali ja nisam toliko sitnicav... sve u svemu, ovo je moje vidjenje auta jos samo felge da legnu i ovaj crni znak i to je to...