the_sibi je napisao(la):Pravi stroj! Kako je osjecaj sa DSG? Dobar Video
E320 je napisao(la):Sve je bolje od manuelnog mjenjača, ko nije probao nezna, pogotovo ako si duže vrijeme provodiš vožnju u gradu!
Gti je super, samo ovo 5 vratiju nikako mi neleži za taj auto!
E320 je napisao(la):Sve je bolje od manuelnog mjenjača, ko nije probao nezna, pogotovo ako si duže vrijeme provodiš vožnju u gradu!
Gti je super, samo ovo 5 vratiju nikako mi neleži za taj auto!
nodiash je napisao(la):nemam pojma fakat nikad nisam probo taj mjenjac..vjerujem da je cool al sto se tice ovog golfaV....hm...nikad mi nije nesto bio privlacan...uvijek bi uzeo cetvorku prije...ljepsa mi je za klasu...al to sam samo ja...
allroad je napisao(la):nodiash je napisao(la):nemam pojma fakat nikad nisam probo taj mjenjac..vjerujem da je cool al sto se tice ovog golfaV....hm...nikad mi nije nesto bio privlacan...uvijek bi uzeo cetvorku prije...ljepsa mi je za klasu...al to sam samo ja...
uhh ovaj mjenjac je cudo ... dobar je golf 5 a ja kad bi ga uzimo uzeo bi sa 5 vrata
n0b0dy_ jesi probo launch control
nodiash je napisao(la):nemam pojma fakat nikad nisam probo taj mjenjac..vjerujem da je cool al sto se tice ovog golfaV....hm...nikad mi nije nesto bio privlacan...uvijek bi uzeo cetvorku prije...ljepsa mi je za klasu...al to sam samo ja...
allroad je napisao(la):moro je imat launch control :icon_eek:
koja je godina golf ?
inace iskljucis mu ESP i stavis ga u S ili tiptronioc i nagazis na kocnicu i na gas... cudno mi da nema launch :icon_eek:
nodiash je napisao(la):Doduse vozam ovde ove automatik shevije i fordove sa mjenjacem kod volana...drmnes ga u drive i to je sve