dado...c::: je napisao(la):ko kaze da mu ne trosi ni kapi to moze sam d aprica nekom ko nezna sta je golf 5 a to sto ti torosi toliko ulja zavisi kako vozis auto ako ga stalno gazis ok je i sve zavisi koje ulje koristis, ja kad sam imo sve originalno na motoru trosijo oko 1 litar maksimalno na 20hiljada al ja sipam carstrol long laif kao mijenja se na 30 hiljada.
Dejan 16v je napisao(la):Ko kaze da mu kapi ne trosi, znaci kaki ko glica, meni je auto trosilo ulja nekad znao je na 3000 gucnuti 1L i to je bilo do gumica ventila, sad mozda na 3000 uzme pola litre, ali kako se vozi to je nista, a dizeli potrose na turbinu i to je normala, a jos kod nas ima fals ulja tako da je to sve dobro!
Lexillium je napisao(la):dado...c::: je napisao(la):ko kaze da mu ne trosi ni kapi to moze sam d aprica nekom ko nezna sta je golf 5 a to sto ti torosi toliko ulja zavisi kako vozis auto ako ga stalno gazis ok je i sve zavisi koje ulje koristis, ja kad sam imo sve originalno na motoru trosijo oko 1 litar maksimalno na 20hiljada al ja sipam carstrol long laif kao mijenja se na 30 hiljada.
E pa evo ja kažem da mi ne troši ni kapi ulja a sigurno dosta bolje od tebe znam šta je Golf 5 TDI :icon_smile: Vjerovatno ne trosi jer ga i ne przim))
A normalno je da potroši onoliko ulja koliko je proizvodjac deklarisao...
bucky_mb@yahoo je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Ko kaze da mu kapi ne trosi, znaci kaki ko glica, meni je auto trosilo ulja nekad znao je na 3000 gucnuti 1L i to je bilo do gumica ventila, sad mozda na 3000 uzme pola litre, ali kako se vozi to je nista, a dizeli potrose na turbinu i to je normala, a jos kod nas ima fals ulja tako da je to sve dobro!
na 3000 pola litre,, puno brate, jos nemas turbine,, ja mislim da je 1l ulja
na 10 do 15 hiljada normalna granica, ali kako su neki vec napisali sve zavisi
i do motora i do nacina voznje