dzenan90 je napisao(la):Ma nemoguce =) 10 litara tdi ja boru gazim iz crvenog ne izlazi 7,2 gradske.... kako ti se ponasa auto jel trese malo u leru i primal gas ili nekada kao zatrza ako imas ove simtome onda su ti dizne otisle =):icon_confused::icon_confused:
Navrni malko u SA, i vozaj po spici, 3-4 kruga od Bascarsije do Ilidze, to ti je otprlike 100km... znaci vozi mjesovito, glavnom i sporednim cestama... pa probaj spustit ispod 8laServis je napisao(la):De ba ljudi odakle toliko da vam troši...
Evo kod mene zadnje računice za 50km na petrolu nasuo po 2,45 dođe oko 20,4l prešao 380km tuzle grada = 5,3l a gdje su tu veće gume - felge i kad ga potjeram nema teorije da ode preko 6 i to gradske tz vožnje...
Limpi je napisao(la):dzenan90 je napisao(la):Ma nemoguce =) 10 litara tdi ja boru gazim iz crvenog ne izlazi 7,2 gradske.... kako ti se ponasa auto jel trese malo u leru i primal gas ili nekada kao zatrza ako imas ove simtome onda su ti dizne otisle =):icon_confused::icon_confused:
jah, famozna tdi potrosnja, gasas ga u gradu, dusu mu vadis, a trosi 7, eventualno 7.5 litara... al opet kakva korist drzat takvog dizela u crvenom, samo bezveze huci i pati se...