Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
znam da bi legle ali ko god je napravio keca stavio mu je kristalne stopke i farove a sto se spojlera tice takvod ga je fabrika napravila i sto mi je najbitnije nema ih puno u gradu jedan ili dva keca i malo ko ganja fabricki izgled auto svi stavljaju RS karambolke pragove itd...
svaka čast na svemu kao što svi kažu uloženo je mnogo truda u auto i para naravno po mom mišlenju prednji nastavak ili ralica kako već zovete super izgleda iz razloga što ih je malo na cesti danas ovakvih i moj savjet prijateljski negledaj tko ima kristalne štope bitno je ako se tebi sviđaju onda ih stavi kad bih ja gledo u golfove dvice onda bih ija svoje trebo skinut ali ja sam ih imo među prvim i nimalo mi nesmeta tko ih danas ima sretno dalje sa autom i čuvaj ga nek je sretno pozdrav ....
evo nakon duzeg vremena se nesto radilo..........
felge se promjenile bile sive a meni nedade dzavo mira opet pa sam malo polirao i farbao ,zadnji most stavljen od siroka GTI-a sa plinskim amortizerima spustanje auta,stavljanje zadnjih distancera 2 cm i ostaju mi jos sjedista da uradim i onda prelazim na drugi projekat