Član
Evo da predstavim svoju vozilicu. Od skora vlasnik Golfa 6 Plus 2011 1,6 tdi 77 KW DSG. Kod men je kratko, ali za ovo malo vremena ja i više nego zadovoljan. potrošnja ok, trazio sam automatik, znam da to ovde kod nas i nije baš neka opcija ali.......Inče vozilo za svaki dan i za porodicu , ali ako zdravlje i financije dozvole, idu neke prerade ali nista extremno.
Na skoru ide detaljno pranje i poliranje, i sanacija nekih sitnih ogrebotina, nista strasno
U planu Eibach Pro Kit, točkovi 17, zadnji box zatamniti u max 40 %, promjena playera definitivno, ova 210 na momente gubi prijem , razlog ne znam, (Ne znam Ni gdje mu je antena ). Ići će se na neki aftermarket player.........
Izvinjavam se za slike, cim se nadje vremena bit ce to malo kulturnije
l
Svi savjeti i kritike dobro dosli
Na skoru ide detaljno pranje i poliranje, i sanacija nekih sitnih ogrebotina, nista strasno
U planu Eibach Pro Kit, točkovi 17, zadnji box zatamniti u max 40 %, promjena playera definitivno, ova 210 na momente gubi prijem , razlog ne znam, (Ne znam Ni gdje mu je antena ). Ići će se na neki aftermarket player.........
Izvinjavam se za slike, cim se nadje vremena bit ce to malo kulturnije
l
Svi savjeti i kritike dobro dosli