boleM je napisao(la):masala :icon_sad: :icon_sad:
al nek je tintara ziva sredice se lim
koja je bandera fasovala,ja sam sinoc promasio jednu za 5cm,da nema u njoj kaki magnet pa da nas provlaci :icon_smile:
soffa je napisao(la):steta bogami nego jesi ti dobro..
Solomaher je napisao(la):Nek' se zdravo i nek' stoji pravo A ostalo se sve da dotjerati!
boleM je napisao(la):znaci nema magneta :icon_smile:
u mom slucaju je bila bandera od rasvjte kod carne,al sva sreca pa me nije pogodila :icon_smile:
al fino si ti njega kucio,jesil makar oborio semafor,al steta jebote bas si kreno fino sredjivat i et sranjeta
bucky_mb@yahoo je napisao(la):steta drug, ali opet kad skontas nije to strasnio nisu za golfa skupi dijelovi
nadji nekoga ko prodaje dijelove dace ti sigurno dobar popuist za sve te dijelove,,
hauba 100, hladnjaci 150, karambolka maska 120, presarafas to sam i polako,,
nije prevelika steta,,
ako odlucis te diojelove prodavati sto imas javi na pm, felge opruge,, pozz i sa srecom
da to napravis cim prije,
Passat B5.5+ je napisao(la):Stvarno steeeta druze, nemogu da vjerujem tako fino poceo sve i vid sada, to je nesto naj gore sto se moze desiti jednom ''tuneru'' jbg.
Al ako bog da, da sredis to sto pre.
dadao_style je napisao(la):bolje da se nije desilo al nije ti ovo neki razlog da prodas auto pravila su se i mnogo gora od ovoga ako nemas love bolje rastavi i parkitaj makar godinu da se napravi nego ic na losije auto kao golf 3 sretno svakako
ma znam druze,razumijem, a idem u skolu tako da slabo sta da cu zaraditi,eventualno preko ljeta bi mogao nesto,kada bi nasao posao,ali to kod nas je znas kako,imam neku ponudu da mijenjam za BMW e36 pa cu vidjeti,trebam ga otici pogledati,a i ako uspijem sa starim dogovoriti jer je protiv toga da uzmem BMW uvijek bio, jer sam i prije golfa razmisljao o BMWu,pa cemo vidjeti sta ce biti i kako.Passat B5.5+ je napisao(la):Druze parkiraj to, i cekaj bice posla bice para sredit ces ti njega nemas gdje zurit nije to neka steta sad ogromna.
Parkiraj ga i pricekaj malo dok ne zaradis nesta, prodaj te druge felge ako imas viska i te opruge sto kazes da si pripremio za ljeta skupi para i popravi golfa steta je da sa takvog auta ides na slabije kao sto je golf 3, ne isplati ti se to nikako a posle golfa 3 tesko ces prodat.
U glavnom na tebi je da odlucis mi ti samo dajemo predloge.