Rece covjek dok ceka da se grijaci ugase na 524tdNa dizel se ore,na plin kuva,a na benzin se vozi.
Rece covjek dok ceka da se grijaci ugase na 524tdNa dizel se ore,na plin kuva,a na benzin se vozi.
ZNam ja sta sam rekao. VOleo bih i ja da mogu uzeti benzinjaru i tociti kao ovaj momak. Zelje su jedno stvarnost je drugo.Al sta mi rece covek koji vozi opelRece covjek dok ceka da se grijaci ugase na 524td
Pa sta kenjas onda po plinu i nafti sa tim kompleksaskim izjavama? Sto se Opela tice, ja imam rijeci hvale. To sto ti vozis bazni model a imas zelju vozit 2.5 al ti se ne da jer se na plin kuha je tvoj problemZNam ja sta sam rekao. VOleo bih i ja da mogu uzeti benzinjaru i tociti kao ovaj momak. Zelje su jedno stvarnost je drugo.Al sta mi rece covek koji vozi opel
Jbg za studenta je ovo kao da vozim 525 benzin. Tako da ti vozi opela,dok pod ne propadne pa kao kremenko nogama koci. Pa ja cu reci sta volim i prema cemu tezim. To sto tebi smeta tvoj problem. Druga stvar svi bi da voze voze auto od 200konja a da su delovi prejeftini i da trosi 10l/100km,kao sto je tvoj verovatno slucajaj. Work hard or go home.Iskreno volim da zezam plinase Jos kad osetim plin u autu odmah se setim mame kad ljeti kuva kavu na plinu,Pa sta kenjas onda po plinu i nafti sa tim kompleksaskim izjavama? Sto se Opela tice, ja imam rijeci hvale. To sto ti vozis bazni model a imas zelju vozit 2.5 al ti se ne da jer se na plin kuha je tvoj problem
Jest u sarajevu jeJel tvoj bivsi audi u sarajevu mislm da sam ga vidio jucer u prolazu
poznao sam ga po felgama