Golf Mk4 "Beli"

Golf Mk4 "Beli"

Član
CrueL je napisao(la):
a dragi ljudi,,znam ja to sve,, nestavljam slike zbog savijeta,,nego da se vidi sta se radilo,,, nemojte me krivo svatit,,al svaki drugi pise, lajsne u boji auta ovo ono,,cekajte malo,,gdje su vasa vozila da vidimo,,

evo posto sam ja bacio koment za tvoj auto,tj predlog,slobodno mozes pogledati moju garazu i napisati koment tj mozes videti moje vozilo....
 
Član
Mnoooogo bolje izgleda nego kod mene :cool:

Dobar smo potez napravili :lol:


P.S.

Nisam ti poslao LED koji sam dobio uz njih, bez tog nije to to :lol:

 
Član
Druže golf gori. Ali mislim da bi bilo dobro kada bi se nešto isticalo, tako da možda bi bilo bolje da lip ostaviš crn, također masku i ovaj sastav između maske i farova da of mislim da bi bilo tako predobro :cool:
 
Član
@ srdjan014 vidim ja nije to to,,a ono nema LED,,nista nesvijetli i nevisi xD ,,sad kad padne snijgk zakujem ga i cisti snijeg za pare :lol:

nemoj te svatit licno sto sam piso za one komentare(prijedloge),, taj dan sam bio nafriziran nesto pa mi sve smetalo ;)

@ soffa jesam ti reko da mi citas misli,,ja sam bio u planu narucit sa ebay dodatak,,kad ono srdjan014 prodaje :icon_biggrin:
 
Član
CrueL je napisao(la):
lipp postavljen,,kasnije ce ic u bijelu boju kao i lajsne


Predobro izgledfa ovako sav u kontrastu, moje misljenje je da bi puno bolje bilo da ostavis kako jeste i ne farbas lajsne i lip, osim retrovizora naravno u crno.

Jer doslo vrjeme da vise ima VW sa lajsnama u boji nego u matt-u...

Opet kazem, to je moje neko licno misljenje jer ovako mi izgleda vrlo originalno, naravno kad se na to doda dobra felga ( naravno crna i sto veca ) i dobro "zakucavanje" tek tad ces da vidis koliko dobro izgleda u ovoj kombinaci jer je full bjelo vec dovoljno isfurano na "brdo" golfova IV u BiH.
 
Član
Preko znaka odradi karbon foliju i onda preko nje oznaku "R" ( kod mene bilo dok sam imao takav ceverokraki volan, odlizno izgleda ! )
 
Član
ti si ovo beno odlicno odradio, tebi ne treba majstor sve dok imas zivaca za ove stvari. ja vjerujem da bi slijedeci rad bio puno bolji;)
 
Top