Član
Drugari da vam predstavim i moje auto, rijec je o golfu 4 1,9 TDI 85 KW
Pri kupovini je bio obicni golfic koji se ni po cemu nije izdvajao od mase drugih golfova, standardan
eee dosle na red male izmjene, za pocetak druge stopke nisam mogao gledati ocima one fabricke vise
stiglo proljece snijeg se nije ni otopio a vec stigle i felge nove GTI 17-ke
ispoliran auto i felge
prednji i zadnji lip spojler u boju auta ofarban
legli xenoni 8000 K
Sto se tice unutrasnjosti, stavljene org presvale za MK4, ugradjen dvd, pojačalo i woofer
Trenutno je ovakav, one fabricke stopke sam ofarbao u crno i stavio ih, nekako mi ljepse nego one chrome
Eto drugari moji toliko od mene nadam se da ce vam se svidjeti koliko-toliko.
Imam jos nekih planova, unutrasnjost malo osvjeziti sa chrome detaljima, mozda na proljece ofarbati sve lajsne u boju auta., uzeti branik Golf 5 gti look i devil eyes farove...
Pri kupovini je bio obicni golfic koji se ni po cemu nije izdvajao od mase drugih golfova, standardan
eee dosle na red male izmjene, za pocetak druge stopke nisam mogao gledati ocima one fabricke vise
stiglo proljece snijeg se nije ni otopio a vec stigle i felge nove GTI 17-ke
ispoliran auto i felge
prednji i zadnji lip spojler u boju auta ofarban
legli xenoni 8000 K
Sto se tice unutrasnjosti, stavljene org presvale za MK4, ugradjen dvd, pojačalo i woofer
Trenutno je ovakav, one fabricke stopke sam ofarbao u crno i stavio ih, nekako mi ljepse nego one chrome
Eto drugari moji toliko od mene nadam se da ce vam se svidjeti koliko-toliko.
Imam jos nekih planova, unutrasnjost malo osvjeziti sa chrome detaljima, mozda na proljece ofarbati sve lajsne u boju auta., uzeti branik Golf 5 gti look i devil eyes farove...