golf mk2 VR6 402m vremena

golf mk2 VR6 402m vremena

Član
jukaa3 je napisao(la):
erol_brcak je napisao(la):
Pa bilo bi stvarno smijesno da ne moze u 14ku uc, pa jbt to 2,8 motor, preko 170 ks.

Nije da se odmah trpam sa svojim japancima, al drug iz Zupanje sa 1.6 vtec-om u Civicu 4.gen i blagim promjenama izduva i bregastih ( procjena oko 170-180 ks) vozio 14,2 na R1R.

koliko kg auto?

nemoraju sad svi biti kao Draganov!
Ja znam evo redom svakog VR-a iz sarajeva i svi su pravili ispod 15!

nemoraju ali znam sta je kod njega radjeno na motoru i nije mogao a isto tako znam da se utrkivao protiv drugih 2-ki vr pa su isle isto neke dosta sporije ali uvijek ima izuzetaka ali ja ih nisam vidio kod nas
[/quote]

Znam i tebe i Dragana sa SR-ova,
kod Dragana je VR da stanes i places,sto se tice izgleda i uradjenog posla,ali ruku na srce,nikad nije isao dobro,pogotovo na ulozeni posao u njega.
Kazem ti opet, trojica mojih jarana su u stock dvojkama sa stock VR6 motorom pravili vrijeme od 14.4 do 14.7!

Jedan od tih VR-ova trenutno nemoze da napravi ispod 15sec
a nekad je isao 14.6,sto ce reci da su konji uginuli :(

Član
Ako se ne varam i neki clanovi ovog foruma su imali dvojke VR6 koje su vozile ispod 15, mozda se jave ako nadju temu.

haso moj Saxo ide isto kao HGT, pa nemam sanse sa dobrim VR-om. Taj auto je sekundu brzi do 100 km/h, kao sto napisah, druga je stvar sto ih je 50% razjebano, jednako kao i BMWi 325i, 528i i sl., gdje cu od 3, uzeti 2 u startu - zato jer su razjebani do bola, a negdje ima i do vozaca malo udjela...

Član
VR6Boki je napisao(la):
Ako se ne varam i neki clanovi ovog foruma su imali dvojke VR6 koje su vozile ispod 15, mozda se jave ako nadju temu.

haso moj Saxo ide isto kao HGT, pa nemam sanse sa dobrim VR-om. Taj auto je sekundu brzi do 100 km/h, kao sto napisah, druga je stvar sto ih je 50% razjebano, jednako kao i BMWi 325i, 528i i sl., gdje cu od 3, uzeti 2 u startu - zato jer su razjebani do bola, a negdje ima i do vozaca malo udjela...
onda je tvoj saxo je sjeban.....moj fiat je top :)....hehehe

a fiat nema katalizatora, 4-2-1 izduvna, remus pravi, kratke brzine;)
al djaba vr propuho :)

Član
Sad si poceo da pricas nebuloze, ajd nema veze, valjda izmjeris nekad tog HGT-a na 402 metra, pa cemo tad moci pricati...

Član
VR6Boki je napisao(la):
Sad si poceo da pricas nebuloze, ajd nema veze, valjda izmjeris nekad tog HGT-a na 402 metra, pa cemo tad moci pricati...

vazi;)

edit: al na gradskom semaforu je sve drukcije :) al otom potom

Član
Čuj fiat hgt vs. VR6.

Golf 3 ga dere kao budalu, a ne dvica s tim motorom.

http://www.zeperfs.com/en/duel155-384.htm

A haso pojede te i saxo vts:icon_biggrin: I to na pravcu, po krivinama bi te masakrirao:D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Čuj fiat hgt vs. VR6.

Golf 3 ga dere kao budalu, a ne dvica s tim motorom.

http://www.zeperfs.com/en/duel155-384.htm

A haso pojede te i saxo vts:icon_biggrin: I to na pravcu, po krivinama bi te masakrirao:D

dok se ne uvjerim......:cool::cool:

Član
Vr6 i Hgt je smešno porediti, a evo duela sa saxom:
http://www.zeperfs.com/en/duel137-155.htm

Član
haso dodji na trku 402 metra neku gdje ima vise auta, tipa Osijeka sad kad bude, pa ces se uvjeriti koliko si brz - spor... :D

Trkas se po mahali gdje imaju 4 ispravna auta, od toga si brzi od 3 i mislis da je Punto postao F16 :icon_biggrin:

Al da puno ne offtopicarimo :icon_exclaim:

Član
VR6Boki je napisao(la):
haso dodji na trku 402 metra neku gdje ima vise auta, tipa Osijeka sad kad bude, pa ces se uvjeriti koliko si brz - spor... :D

Trkas se po mahali gdje imaju 4 ispravna auta, od toga si brzi od 3 i mislis da je Punto postao F16 :icon_biggrin:

tako je previse trkaca na forumima i tipkovnicama a pola ih nema na utrci

haso je napisao(la):
VR6Boki je napisao(la):
Pa ispod ti je spomenuo dvicu. I da je taj VR6 bio ispravan, Fiat ne bi imao nikakve sanse, nema veze sto je trica upitanju.

:lol:....ma garant nije ispravan vr bio :)):lol::lol:...al je zato fiat U TOP STANJU:lol::lol: UBIJAM GA IZ DANA U DAN SVE U BLOKADE NEMOZES MU NISTA......A VR6 ZACAS PROPUSE :)))

ovo je hasin prvi post na ovu temu i kao sto se vidi da covjek prizna da je vr6 propuhan....pa sto se ljudi prepirete:D

VR6Boki je napisao(la):

uzimao je stvarno jake protivnike vjeruj mi bio sam prisutan na okupljanjima:icon_smile:

imam par klipova mozda upload-ujem

Član
e da vi vidite prica po ze ovdje... ima mi ovih jarana rejsera nocnih, a npr. karavan 100-tinjak konja, plin i slicno... i nema on trese pola auta po gradu, hahaha... a u ze nemas semafora i dvije trake, sve se svodi na tko je veca budala, konj, ko ce brze uletit... te kome nije zao stoju preko lezeceg, rupe :lol:... :icon_exclaim: naravno niko sr ne vozi...

Član
Loša su vremena za potezanje. Bar po Mostaru, slabo je itko voljan. Ima dosta napucanih auta koja gmižu po cesti. Da li je u pitanju cijena goriva, kriza, izumiranje rejsera ili nešto drugo ne znam. Znam da se nisam dobro potegao dugo vremena.

Ti prolasci kroz crveno ili preko ležećeg su mi debilni. Ako se s nekim potežem, nije bitno tko je prvi, bitna ja igra:D Znam se po par puta vraćati, pričekati suparnika:lol::lol::lol:

Samo se trule kockice lijepe za zadnji branik, većinom sa moćnim početnim motorima. Njih sam prerastao ima 6-7 godina:icon_biggrin:

Član
Limpi je napisao(la):
e da vi vidite prica po ze ovdje... ima mi ovih jarana rejsera nocnih, a npr. karavan 100-tinjak konja, plin i slicno... i nema on trese pola auta po gradu, hahaha... a u ze nemas semafora i dvije trake, sve se svodi na tko je veca budala, konj, ko ce brze uletit... te kome nije zao stoju preko lezeceg, rupe :lol:... :icon_exclaim: naravno niko sr ne vozi...

nemoj tako,ima nas i sa 75 dizelskih konja :lol:

Jes fakat. Ja kad sam kupio Hondu, svake nedjelje se potezo po pisti, ruku na srce od jedno 50ak auta samo me jedan TT dobio iz Austrije cini mi se momak bio, ja se ufuro jbt al mi Honda ide, doso na svoj prvi rejs, ubise me auta za koja nikad ne bi reko :) Uglavnom, slazem se i mogu samo porucit svim gradski rejserima koji misle da imaju brzo auto da dodju na semafor i potezu se sa pripremljenim autima. Nije isto zveknut nekog tam lokalnog GSi i olaksanu Corsu A sa XE motorcekom.