GOLF TZ Član 21.09.2009 #2 sub3r je napisao(la): orginal PS valja li ovo icemu Kliknite za proširenje... ma meni ovi prednji farovi pravo nevaljaju.:icon_confused:....sve je to stvar okusa...inace ja volim samo german look....P.S. felge ubijaju..
sub3r je napisao(la): orginal PS valja li ovo icemu Kliknite za proširenje... ma meni ovi prednji farovi pravo nevaljaju.:icon_confused:....sve je to stvar okusa...inace ja volim samo german look....P.S. felge ubijaju..
R regularan Član 21.09.2009 #3 felge stoje cudno nisi ih dobro postavio i zadnja guma je kao od bicikla prosiri ih inace fino
mateo.split Član 21.09.2009 #6 vidi ovo, ovo mi je prika napravia! a sta se tice tvoga uratka, imas potencijal, samo vjezbaj i radi dok neizucis odlicno znanje a vec ga imas dosta!
vidi ovo, ovo mi je prika napravia! a sta se tice tvoga uratka, imas potencijal, samo vjezbaj i radi dok neizucis odlicno znanje a vec ga imas dosta!
S sub3r Član 21.09.2009 #7 mateo..ovo je dobro uradjeno hvala...polako cu raditi,valjda se izbjezba sta
adi187 Član 21.09.2009 #9 Zanimljiva ideja , lijepo izgleda samo gume ove malo sredi I uradi i ovaj zadnji zmigavac u bijelo :icon_smile:
Zanimljiva ideja , lijepo izgleda samo gume ove malo sredi I uradi i ovaj zadnji zmigavac u bijelo :icon_smile: