vw_damir je napisao(la):nije carbon look za starih wagena
Amer13 je napisao(la):Drug motor golfa je neunistiv sve pohvale golf je odlican a moj golf je presao 199 109 jos jedno 350 000 hiljada i stigao sam te :lol:
Jurke je napisao(la):Ma odličan golf, fino ti to radis, extra si se štelno što se tiče rađe sa carbonom.Sve pohvale...
Štaje za cvaju 500 000 taman se razradio,može ona jos toliko...:icon_biggrin:
dellas je napisao(la):Sta je ovo svima golfovi od 30 god presli 150 000 km samo napred druze
siram je napisao(la):Jurke je napisao(la):Ma odličan golf, fino ti to radis, extra si se štelno što se tiče rađe sa carbonom.Sve pohvale...
eto kad sam se štelno itebi ako oćeš znak ću uradit a to si u pravu za kilometražu
dellas je napisao(la):Sta je ovo svima golfovi od 30 god presli 150 000 km samo napred druze
ko će znat možda ljudi imaju još vozila na skladištu
Jurke je napisao(la):siram je napisao(la):Jurke je napisao(la):Ma odličan golf, fino ti to radis, extra si se štelno što se tiče rađe sa carbonom.Sve pohvale...
eto kad sam se štelno itebi ako oćeš znak ću uradit a to si u pravu za kilometražu
ko će znat možda ljudi imaju još vozila na skladištu
Dogovorit cemo se za znak, mozda iduce sezone uradim carbon al' ove godine ide u mat crnu...
siram je napisao(la):Amer13 je napisao(la):Drug motor golfa je neunistiv sve pohvale golf je odlican a moj golf je presao 199 109 jos jedno 350 000 hiljada i stigao sam te :lol:
a mučno da ćeš me stić sad je se već približilo 550000
adi187 je napisao(la):Dobar golf a kilometraza je :icon_eek:
Nakon toliko predjenih jos uvijek ocuvano izgleda
[/quoteevo tražim sjedišta i onda je to to ali sad razmišljam o ugradnji motora mislo sam ubacit 16 turbo ali kakvo je stanje prije ću nać 19 td pa kako dozvole financije uradit jer se više nemože vozat kako dimi bijel dim
evo šta se dogodi kad vozilo prijeđe 550000 tisuća bez diranja motora i od 10 mjeseca sam u većoj potrazi za motorom
View My Video