Član
Druze od mene si kupio sjedistadobar golf viđo sam ga ispred tuš marketa bio je na pik profilu čovjeka od kojeg sam kupio sjedala nedavno
Druze od mene si kupio sjedistadobar golf viđo sam ga ispred tuš marketa bio je na pik profilu čovjeka od kojeg sam kupio sjedala nedavno
Znas kako, dok nisam imao vozacku ja sam pravio, a tata vozio, pa sad sam je dobio pa ga mogu zvanicno voziti. Trenutno se sipa i vozi, jer nemam predstavu sta da mu radim vise, ako neko ima neki prijedlog neka kaze. Je l ti ono VR lip naprijed ?prije par min vidjen na semaforu pojava sad ga cesce vidjam da se voza po gardu jel se sta radi na gti
Znas kako, dok nisam imao vozacku ja sam pravio, a tata vozio, pa sad sam je dobio pa ga mogu zvanicno voziti. Trenutno se sipa i vozi, jer nemam predstavu sta da mu radim vise, ako neko ima neki prijedlog neka kaze. Je l ti ono VR lip naprijed ?
Fino ti izgleda, a necu stavljat, jedva sam nasao origi lip sebivozaj i uzivaj golf je pojava izgledom netrba nista vise radit na njemu.jest od vr6 ne treba nista sjec ako budeh htjeo stavljat javi pomocu ti
Hauba je ofarbana matom, druga je to prica uzivoPrelijep !
Mada i ja bi haubu odlijepio ali to je stvar ukusa ako se tebi svidja odlicno posto sebi i radis!
sretno u nastavku radova
Hvala drug, kako se popnes na lezeci ociju ti ?Golfic je pojava, vidjam ga ovih dana po gradu...
hahahhahahahah veoma polakoHvala drug, kako se popnes na lezeci ociju ti ?