bucky_mb@yahoo je napisao(la):
dadao_style je napisao(la):to je to kod mene po gradu najvise zimi uzme do 8 litara otvorena cesta 6.5 do 7 evo kako kod mene izgleda 1.3 generalno resturiran i presložen mozda dobijes malo inspiracije stim da kod mene nije jos gotovo imam uradit stangu vratit ispolirat itd
Uploaded with ImageShack.us
Chuza je napisao(la):dadao_style je napisao(la):to je to kod mene po gradu najvise zimi uzme do 8 litara otvorena cesta 6.5 do 7 evo kako kod mene izgleda 1.3 generalno resturiran i presložen mozda dobijes malo inspiracije stim da kod mene nije jos gotovo imam uradit stangu vratit ispolirat itd
hljebe koji motorni prostro,wooow :icon_eek: a sta si mu uradio da ti trosi toliko malo moj trenutno ispod 11 ni u snu otvoreni a gradska 10KM goriva tj 4.5 litra benzina 30kilometara i ugasi se nema vise goriva saltanje na 3000 ja nezz sta da radim mu vise poludio sam... uze mi svaki dinar iz djepa niss od potrosnje nemogu ustedit da ga malo usminkam kad mi uze sve zivo
ArminM je napisao(la):treba se ugledat na dadu, svi mi
jbt vidi motornog prostora, kao u apoteci
kruha ti koliko to puta cistis mjesecno:icon_rolleyes:
i cime naravno:icon_biggrin:
dadao_style je napisao(la):Chuza je napisao(la):dadao_style je napisao(la):to je to kod mene po gradu najvise zimi uzme do 8 litara otvorena cesta 6.5 do 7 evo kako kod mene izgleda 1.3 generalno resturiran i presložen mozda dobijes malo inspiracije stim da kod mene nije jos gotovo imam uradit stangu vratit ispolirat itd
hljebe koji motorni prostro,wooow :icon_eek: a sta si mu uradio da ti trosi toliko malo moj trenutno ispod 11 ni u snu otvoreni a gradska 10KM goriva tj 4.5 litra benzina 30kilometara i ugasi se nema vise goriva saltanje na 3000 ja nezz sta da radim mu vise poludio sam... uze mi svaki dinar iz djepa niss od potrosnje nemogu ustedit da ga malo usminkam kad mi uze sve zivo
minimalno jednom godisnje odem na dijagnostiku i pregledam sve a sto se tice motora i potosnje sve gumice na karburatoru su izmjenjene jer zna se desavat da gorivo i ispari ako su gume lose svijece mjenjam svako pola godine jer i one ako su lose znaju da trosi ostalo je sve odrzavanje redovno servisi itd al najvecu ulogu igra karburator ako je los nema mu spasa ja imam jos tu srecu da je kao nov nemam nikakvih problema evo vec 5 godina
jednom tjedno ga prebrisem usput kad perem auto svi dijelovi su plastificirani i uz redovno odrzavanje nema fule auto se inace nevoza zimi pa je sve top inace nije jos sve gotovo imam jos sitnica hvala za pohvale sorry na off
ArminM je napisao(la):dadao_style je napisao(la):Chuza je napisao(la):dadao_style je napisao(la):to je to kod mene po gradu najvise zimi uzme do 8 litara otvorena cesta 6.5 do 7 evo kako kod mene izgleda 1.3 generalno resturiran i presložen mozda dobijes malo inspiracije stim da kod mene nije jos gotovo imam uradit stangu vratit ispolirat itd
minimalno jednom godisnje odem na dijagnostiku i pregledam sve a sto se tice motora i potosnje sve gumice na karburatoru su izmjenjene jer zna se desavat da gorivo i ispari ako su gume lose svijece mjenjam svako pola godine jer i one ako su lose znaju da trosi ostalo je sve odrzavanje redovno servisi itd al najvecu ulogu igra karburator ako je los nema mu spasa ja imam jos tu srecu da je kao nov nemam nikakvih problema evo vec 5 godina
jednom tjedno ga prebrisem usput kad perem auto svi dijelovi su plastificirani i uz redovno odrzavanje nema fule auto se inace nevoza zimi pa je sve top inace nije jos sve gotovo imam jos sitnica hvala za pohvale sorry na off
dje je sad MTR da se posvadjamo
ja kad sam govorio moze se golf II spojit na dijagnostiku bilo je kao da sam rekao da je ne znam ti sta
sorry na off:icon_exclaim:
Selmir1 je napisao(la):I mi nasli u isti dan da rezemo opruge :lol: sta cekas sad rezi i nazad i ima da bude mjera Kolko si odsjekao opruge naprijed :icon_question:
dami2580 je napisao(la):Selmir1 je napisao(la):I mi nasli u isti dan da rezemo opruge :lol: sta cekas sad rezi i nazad i ima da bude mjera Kolko si odsjekao opruge naprijed :icon_question:
naprijed sam odsjekao 1 krug, a pozadi posto su mi gume 195x55 r15 ne znam ako ih odkinem za 1 krug da nece dohvatati obrvu kada 2 sjedu pozadi, tako da nisam nista diro:icon_question: