kutija ce ic na tapaciranje, a sto se tice ovog s volana vidicemo...I ja sam da se skine ovo sa volana, pokusaj tapacirat ove kutije od woofera, preslozit malo gepek moze ovo lijepo izgledat
ma ima i ovde, ali mi je palo napamet ovo da odradim, pa ako ne bude valjalo moze se vazda presvuc...ajde da vidim kako ce ovo ispast! mislim da je bolja solucija da si dao nekome da presvuca, ima kod nas u nev covjek radi, presvlacenje nije skup a odlicno uradi, ako se odlucis javi pa cemo gledat nesto
pa normalno, evo trljam 2 dana 1 tapacirung, ocu da bude savrsen, pa onda ide na sprickitovanje, pa vodenjanje i farbanje... bice slike...to svakako, samo gledaj da sto bolje uravnas, mozda cak i sprickitujes na debelo nekoliko puta, msm da nebi stetilo!
hvala drugDobar posao odlična maska koliko je para znak turbo diesel???pozzz
obrvu cu ofarbat u boju auta dok mi sprej naprave... a branike cu farbati na proljece, oba i prednji i zadnji, neka ih sad dok prodje zima i ovaj pijesak da ih ne farbam bezvezedosta bolje izgleda mozda na obrvu ofarbas u bjelu boju posle, i ovaj branik ofarbas nekako mi oko maglenki ruzno izgleda, samo nastavi sa radovima